Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Novost u hotelskoj industriji: “VR Hotelo potiče goste na kupnju dodatnog sadržaja hotela”

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

VR Hotelo novi je VR proizvod na tržištu, no zanimljiv je zato što je njegova primjena u potpunosti fokusirana na hotelsku industriju, piše Goran Rihelj s portala hrturizam.hr.

Turistički sektor i hotelska industrija oduvijek je bila na čelu inovacija, a hotelski brendovi neprestano traže nove načine za poboljšanje iskustva gostiju. U proteklom desetljeću virtualna stvarnost (VR) pojavila se kao moćan alat za hotele koji nude nove načine interakcije sa svojim klijentima – kako za zabavu tako i kao alat za povećanje prodaje. A sada taj trend dolazi i u Hrvatsku.

Benefiti koje VR tehnologija može donijeti hotelima su brojni, i na našem tržištu još uvijek neiskorišteni, navodi za hrturizam.hr Ante Fumić iz Prilika Grupe čiji je novi proizvod upravo implementacija virtualne stvarnosti za hotele kroz proizvod VR Hotelo.

“Ideja iza proizvoda je korištenjem VR tehnologije gostu donijeti potpuno realan “teaser” prikaz iskustva u hotelu i oko njega i potaknuti ga na aktivnost, odnosno kupnju. Danas ne postoji tehnologija koje na bolji način može ljude navesti na djelovanja i približiti im iskustva iz raznih sfera života. U trenutku kad gost hotela stavi headset na glavu možemo vam garantirati da on postaje čovjek otvoren za sve mogućnosti i da će se odlučiti za iskustvo na koje prije toga nikad ne bi niti pomislio. Upravo u tome je moć VR tehnologije nad svim drugim rješenjima.” ističe Fumić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.