Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Bait! Treasure Hunters od sad na Quest Store-u

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Jeste li spremni zaroniti u epsku avanturu i otkriti skrivena blaga? Bait!, popularna besplatna igra ribolova koju je razvio Resolution Games, ponovno je stigla s uzbudljivim novim ažuriranjem pod nazivom Treasure Hunters. Ovo ažuriranje vodi igrače na tajanstvene Shipwreck Shores, otok prepun tajni koji je čuva legendarni divovski rak. Pozovite svoje prijatelje i krenite u uzbudljivu potragu za blagom kao nikad prije!

Ažuriranje Treasure Hunters, dostupno isključivo na Quest platformi, nadograđuje uspjeh prethodnog ažuriranja Fishin’ Buddies. Uvedeno u prosincu, Fishin’ Buddies je omogućio multiplayer ribolov i živahno okupljalište pod nazivom Casters’ Cove, gdje se do 12 igrača moglo okupiti i uživati ​​u igri zajedno. Sada, s Treasure Hunters, avantura se pojačava dok igrači istražuju Shipwreck Shores.

Shipwreck Shores je mali otok smješten nedaleko obale Bait! otoka. Otok je dom brojnim brodolomima koji su otkriveni kako na plaži tako i u valovima. Lokalne legende govore o kolosalnom raku koji živi ispod površine otoka, štiteći ga od uljeza napadajući sve brodove koji se usude previše približiti. Ovaj plemeniti rak osigurava sigurnost lokalne populacije rakova, čineći Shipwreck Shores zaista jedinstvenom i zanimljivom lokacijom.

Opremljeni alatima poput lopata, detektora metala i lomova, vi i vaši prijatelji krenut ćete u utrku s vremenom kako biste otkrili što više vrijednih predmeta. Blaga otoka čekaju na vaše otkriće, ali pripazite da ne podcijenite izazove koji vas čekaju. Ažuriranje Treasure Hunters također uvodi zanimljivu aktivnost pod nazivom “Daily Catch”, u kojoj igrači mogu zaraditi igraću valutu hvatanjem određenih stvorenja. S mnogo iznenađenja i nagrada, svaki posjet Shipwreck Shores obećava uzbudljivo i isplativo iskustvo.

Najbolje od svega, ažuriranje Treasure Hunters je potpuno besplatno, dodajući još više vrijednosti već uronjenom doživljaju igre Bait!. Ako još niste započeli ovu ribolovnu avanturu, sada je savršeno vrijeme da se pridružite uzbuđenju. Bait! je dostupan na Meta Quest platformi, omogućavajući igračima jednostavan pristup igri i svim njezinim ažuriranjima.

Pripremite se za isplovljavanje prema Shipwreck Shores, otoku prepunom misterija, blaga i uvijek budnog divovskog raka. Pozovite prijatelje i neka potraga započne dok se upuštate u nezaboravnu ekspediciju u najnovijem ažuriranju igre Bait!. Hoćete li uspjeti otkriti najvrijednije predmete prije nego što vrijeme istekne? Obale čekaju vaš dolazak, spremne otkriti svoje tajne vrijednim lovcima na blago!