Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Održano predavanje o brzini Interneta za kvalitetu rada metaverzuma u Hrvatskoj

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Hrvatski Telekom je nakon šest mjeseci priprema održao svoje prvo metaverse događanje u Hrvatskoj.

“Danas smo u dva prostora u središnjici HT-a organizirali jedinstvenu press-konferenciju na kojoj su sudjelovali Dragan PetricVladimir MrvosTatjana MiscancukMatilda Bacelic, Biljana Starčić, Drazen TomicIvan Hruskovec i Bernard Ivezic. Uz pomoć kolega iz kompanija Deutsche Telekomdoob group AG i DOOB 3D Labs d.o.o. stvorili smo novi virtualni svijet u koga su novinari mogli uroniti putem Oculus Quest 2 naočala.” – kaže na LinkedInu Mušćet koji je bio i dio organizacije ovog metaverse događaja.

Foto: LinkedIn Bojan Mušćet

Virtualni Boris Drilo, član Uprave zadužen za tehnologiju u kompaniji Hrvatski Telekom održao je inspirativno predavanje o budućnosti koja nas čeka u metaverzumu za koju je svojim brzinama na optici HT već sada spreman. 

“Ovaj zahtjevan projekt u kome smo kombinirali iskustva iz stvarnosti i upoznavali se sa zakonitostima virtualnih svjetova svakako ne bi mogao biti realiziran da Sunčana TurkIgor Vukasovic i svi ostali iz Odjela za korporativne komunikacije nisu nadmašili svoje realne i digitalne potencijale.” – zaključuje Bojan Mušćet.