Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Održano VR predavanje na Effectusu – poduzetničkom studiju

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Novo gostujuće predavanje studentima druge godine Effectusa – poduzetničkih studija smjera Financije i poslovno pravo, održao je vlasnik Prilika Grupe, bacc.oec. Ante Fumić. 

Posebnost ovog predavanja je snimanje sa VR360 Insta360 kamerom u 5.7K rezoluciji koje je provedeno kao testiranje video snimanja predavanja koje će biti dostupno i korisnicima headset uređaja.

Tema predavanja bila je poslovno planiranje iz prve ruke, a Fumić je studentima objašnjavao svoja iskustva i poslovna planiranja na stvarnim projektima koji su aktivni na tržištima.  Studentima je ispričao i kako su nastali neki od njegovih projekata, te u kojoj su fazi danas i kako je izgledao njihov razvoj. 

Prilika Grupa je nagrađivana marketinška agencija koja u svom vlasništvu ima i tri specijalizirana medija, a uspješno djeluje od 2015. godine. Razvoj agencije je doveo do širenja poslovanja na međunarodna tržišta, te su osim u Hrvatskoj, prisutni i na tržištima Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 

Fumić je na Effectus – poduzetničkim studijima završio smjer Financije i pravo 2019. godine, a danas je član Alumni kluba Effectusa. 

Prvih pola sata ovog VR predavanja s Effectusa našeg Alumni članak možete pogledati i u VR360 videu koji možete pogledati i na portalu Virtualna stvarnost koji je član Prilika Grupe. Također, video je dostupan i na YouTube VR platformi.