Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

OSMA AVENIJA: U ovoj četvrti su luksuzne stanovi imali John Lennon, Demi Moore, Jerry Seinfeld i Madonna

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Osma avenija, glavna prometnica od sjevera prema jugu na zapadnoj strani Manhattana u New Yorku, duga je 12,6 kilometara.

Započinje u četvrti West Village na trgu Abingdon i vodi prema sjeveru kroz 44 bloka kroz Chelsea, Garment District, Hell’s Kitchen, Midtown i kazališnu četvrt Broadway, prije nego što konačno uđe u Columbus Circle u 59. ulici i postane Central Park West.

Kao što i samo ime kaže, Central Park West čini zapadni rub Central Parka. Ovdje se nalaze neke od najljepših stambenih zgrada u New Yorku u kojima su svoj dom pronašle mnoge bogate i slavne osobe – Dakota u kojoj je John Lennon živio s Yoko Ono i San Remo u kojoj su živjeli Demi Moore, Diane Keaton, Steve Martin i U2-ov Bono. Eldorado Beresford dom je Jerryja Seinfelda i Diane Ross. Na adresi Central Park West 15 nalaze se apartmani Stinga, Alexa Rodrigueza i Ekaterine Rybolovleve, dok je na broju 14 svoju luksuznu rezidenciju imala Madonna.

Upute za gledanje:

• ukoliko snimku gledate putem mobitela okrenite ekran u desno ili lijevo i razgledajte okolinu
• ukoliko snimku gledate putem laptopa ili računala, pritisnite desnu tipku miša i povucite pogled desno ili lijepo i razgledajte okolinu
• ukoliko snimku gledate preko VR headset uređaja, prebacite se na 360 snimku i uživajte u potpunom dojmu!

Video je snimila agencija Prilika Grupa u tehnologiji VR 360.