Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Roditeljska zaštita Meta računa pomaže kod sigurnosti u VR-u

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U revolucionarnom razvoju, Meta Quest 2 uvodi roditeljske Meta račune za djecu u dobi od 10-12 godina, prilagođene regionalnim propisima o dobi. Roditeljska zaštita Meta računa pružiti će mladima uzbudljiv i obogaćujući sadržaj uz osiguranje njihove sigurnosti u virtualnom svijetu.

Roditelji sada imaju priliku stvarati i upravljati Meta računima za svoju djecu putem Meta Family Centra. Ovi specijalizirani računi osigurani su poboljšanim roditeljskim kontrolama, postavkama privatnosti i sigurnosnim značajkama. Možete kontrolirati sadržaj koji vaše dijete može pristupiti, pa čak i upravljati pohranom njihovih podataka.

Meta Quest 2 također stavlja naglasak na sigurnost s ažuriranim uputama o zdravlju i sigurnosti. Važno je da roditelji pregledaju ove smjernice kako bi osigurali sigurnu uporabu VR slušalica od strane djeteta.

Usvajanjem ovog roditeljskog Meta računa činite značajan korak prema osiguranju da vaše dijete ima sigurno i primjereno VR iskustvo na Quest 2.

Za detaljnije informacije i smjernice, Meta pruža cjelovit niz resursa, uključujući upute o stvaranju roditeljskog Meta računa, savjete o određivanju je li vaše dijete spremno za VR i pristup Meta Quest roditeljskom obrazovnom centru.

Osim ovih uzbudljivih promjena, Meta Quest je ažurirao svoje Dopunske uvjete pružatelja usluga Meta platforme i Pravilnik o privatnosti. Ovi ažuriranja, uključujući revizije arbitražne klauzule gdje je primjenjivo, odnose se na vašu uporabu Meta Questa i čine obvezujući sporazum između vas i Meta.

Ova inovacija Meta Quest tima omogućuje roditeljima da potaknu svoje dijete na istraživanje virtualnog svijeta uz osigurano sigurno i zaštićeno digitalno okruženje. Spremite se za uzbudljivo putovanje s vašom djecom i njihovim Meta Quest 2!