Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

The Economist najavio Enterprise Metaverse Summit 2023.

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

The Economist je najavio nadolazeći Enterprise Metaverse Summit 2023.Summit će okupiti vodeće čelnike iz raznih industrija kako bi istražili prednosti i primjene “poslovnog metaverzuma”. Ovakav virtualni svijet, digitalni blizanac stvarne, fizičke ekonomije, ima potencijal otključati inovacije i omogućiti održivi rast.

Stvaranje povezanih 3D replika fizičkih sredstava, od pojedinačnih vijaka do cijelih tvornica, ima potencijal povećati produktivnost i učiniti tvrtke prilagodljivijima i učinkovitijima. Prema McKinseyu, digitalni blizanci, temelj koji leži u osnovi poslovnog metaverzuma, predviđaju se da će do 2026. godine biti posao vrijedan 48 milijardi dolara.

Enterprise Metaverse Summit 2023. pružit će uvjerljivu i nijansiranu perspektivu vodećih autoriteta digitalnih blizanaca, nudeći znanje i alate koji će pomoći tvrtkama da imaju koristi od ovog novog trenda. Summit će se baviti važnim pitanjima, kao što su: „Hoće li poslovni metaverzum biti zasnovan na patentiranoj tehnologiji ili otvorenim standardima?“ i „Kako iskoristiti mogućnosti koje se mogu otključati?“

Na prisustvovanje summitu pozvani su vodeći izvršni direktori fokusirani na automatizaciju, IoT, Industriju 4.0, digitalnu transformaciju, XR, 5G, budućnost rada, lanac opskrbe, umjetnu inteligenciju (AI), strojno učenje i edge computing. Glavni sektori industrije koji se očekuju na summitu uključuju proizvodnju, zgrade, operatore mreže i infrastrukture, prijevoz, zdravstvo i obrazovanje.

Enterprise Metaverse Summit 2023. obećava biti uzbudljiv i informativan događaj za sve zainteresirane za potencijal digitalnih blizanaca i poslovnog metaverzuma. Sudionici će imati priliku učiti od vodećih stručnjaka, umrežavati se s kolegama i istraživati najnovije trendove i tehnologije. Ne propustite ovu priliku da budete dio budućnosti digitalne inovacije. Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na summitu.

Izvor: The Economist