Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Virtualna stvarnost u Dalmatinskoj zagori: Grad Vrlika ugostiti će atraktivan događaj ove subote

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Virtualna stvarnost nastavlja svoje prisustvo i sve veću popularnost u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ovaj put to će se to dogoditi na Trgu dr. F. Tuđmana u Gradu Vrlika, jednom od gradova Dalmatinske zagore.

U subota, 6. srpnja u 19 sati, Turistička zajednica Grada Vrlike najavljuje jedinstven događaj koji će sve goste povesti na nezaboravno putovanje kroz svijet virtualne stvarnosti. Virtualna stvarnost ima zadatak da korisnika premjesti u novi svijet gdje će biti u mogućnosti iskusiti različite situacije.

“Ona vas uvlači u potpuno novu dimenziju u kojoj ste interaktivni, koristeći sve što vam se u okruženju nalazi ili vam je dostupno. Na dnevnom nivou, sve više i više aplikacija koje su namijenjene virtualnoj stvarnosti dolazi na tržište, a zainteresiranost ljudi za ovu tehnologiju je u ogromnom porastu. VR će ubrzo postati jedan od glavnih trendova u organizaciji događaja. Zbog toga smo za vas odabrali neke od najzanimljivijih primjera.” – poručuje Dijana Maras, direktorica Turističke zajednice Grada Vrlike.

Pridružite se u subotu, 6. srpnja u 19 sati na Trgu dr. F. Tuđmana i uronite u svijet virtualne stvarnosti! Uživajte u interaktivnim iskustvima koja će vas ostaviti bez daha i pružiti vam pogled u budućnost zabave i tehnologije.

U međuvremenu upoznajte se s Vrlikom putem videa u nastavku.