Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Deadwood Valley donosi masivnu zaradu od 23 milijuna dolara

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Virtualna stvarnost (VR) postala je više od samog tehnološkog čuda; to je cijeli svemir doživljaja, a Sandbox VR nalazi se na čelu te fascinantne revolucije. Samo u protekloj godini, prikupili su impresivnih 23 milijuna dolara od prodaje ulaznica za svoje najpopularnije VR iskustvo temeljeno na lokaciji. Pogledajmo dublje što čini ovu VR avanturu takvom pričom o uspjehu.

Kreacija Deadwood Valley-a

Ljeti 2022. godine, Sandbox VR je predstavio “Deadwood Valley”, VR igru koja je osvojila svijet. Ovaj filmski remek-djelo omogućava igračima da se udruže kao ekipa i odbrane se od horda zombija. To je igra koja je osvojila srca i novčanike igrača na 30 lokacija.

Uspjeh Deadwood Valley-a je više nego zadivljujući. Sandbox VR ponosno je objavio da je ovo duboko uronjeno iskustvo apokalipse zombija premašilo prag od 23 milijuna dolara u prodaji ulaznica u samo jednoj godini. Ali to nije kraj priče. Igra se procjenjuje da će doseći nevjerojatnih 100 milijuna dolara prihoda tijekom svog životnog vijeka, dodatno učvršćujući svoje mjesto u anale VR povijesti.

Portfelj Unutarnjih Kreativnih Dostignuća

Ono što izdvaja Sandbox VR je njihova predanost isporuci visokokvalitetnih, internim razvijenih multiplayer VR iskustava. Ta iskustva omogućuju timovima od najviše šest igrača da se upuste u niz uzbudljivih misija. Bez obzira želite li istraživati kozmos u “Star Trek Discovery: Misija Daleko”, suočiti se s duhovima u “Prokletstvo Davy Jonesa”, uputiti se u jezivu “Pansion Deadwood” ili osvojiti “Unbound Fighting League”, Sandbox VR ima nešto za svakog avanturista.

Osim toga, za one koji nestrpljivo očekuju sljedeću veliku stvar, Sandbox VR planira lansirati iskustvo temeljeno na igri Squid Game krajem 2023. godine.

Proširenje Kreativnih Horizonta

Sandbox VR nije zadovoljan mirovanjem na lovorikama. U strategijskom potezu, tvrtka je nedavno otvorila svoj drugi interni gaming studio u Vancouveru. Ovo proširenje neizbježno će dovesti do još inovativnijih iskustava za zaljubljenike u VR.

Ali tu je još uzbuđujućih vijesti na horizontu. Počevši od 2024. godine, Sandbox VR će otvoriti svoja vrata trećim developerskim timovima, pozivajući ih da stvaraju naslove za svoju VR platformu temeljenu na lokaciji. Ovaj potez obećava novi val kreativnosti i inovacija u industriji VR-a.

Tvrdi se da je Sandbox VR “najbrže rastuća VR kompanija temeljena na lokaciji na svijetu”, i to s razlogom. Sa operacijama koje se protežu na 43 lokacije, uključujući velike gradove u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji, ekspanzija tvrtke bila je ništa manje od meteoritičkog uspona. Impresivno je da je tijekom protekle godine lansirano čak dvanaest novih lokacija, prikazujući njihovu neumornu posvećenost donošenju imerzivnih doživljaja sve većem broju gledatelja.

VR Revolucija

U svijetu gdje se zabava neprestano razvija, priča o uspjehu Sandbox VR-a svjedočanstvo je o beskrajnim mogućnostima virtualne stvarnosti. Uz nevjerojatan put od rođenja do ogromnog prihoda koji je postigao Deadwood Valley, Sandbox VR dokazuje da VR nije samo tehnologija; to je vrata prema beskrajnim avanturama i neviđenim prilikama.

Dok gledamo prema budućnosti, obećanje da će se treće strane developerske ekipe pridružiti Sandbox VR ekosustavu nagovještava još uzbudljiviju budućnost. Globalna ekspanzija tvrtke nastavlja dosezati nove visine, očaravajući publiku širom svijeta svojim imerzivnim iskustvima.

Sandbox VR nije samo kompanija temeljena na VR lokaciji; ona je pionir, lider i glasnik beskrajnih mogućnosti koje čekaju u virtualnom svijetu. Uspjeh od 23 milijuna dolara Deadwood Valley-a samo je početak njihovog virtualnog putovanja, a svijet s nestrpljenjem iščekuje što će biti sljedeće.