Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Dođite na proslavu Kineske Nove godine u Decentraland!

Chinese New Year in Decentraland
Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Kineska Nova godina je važan praznik u Kini i kod Kineza širom svijeta, a sada se može proslaviti i u virtualnom svijetu Decentraland. Ovaj praznik se obično proslavlja tijekom prvog mjeseca kineskog kalendara, a ove godine počinje 22. siječnja. To je vrijeme kada se obitelji okupljaju, jedu specijalne jela, daju poklone i izražavaju želje za sreću, bogatstvom i uspjehom u novoj godini.

U Decentralandu, LaLigaLand je specijalno ukrašena za ovaj praznik, a posjetitelji mogu uživati u novoj misiji koja je usmjerena na početak kineske godine zeca. Putem ove misije, posjetitelji mogu osvojiti poseban Rabbit Hat wearable, koji simbolizira sreću, bogatstvo i uspjeh. Osim toga, LaLigaLand je također predstavio specijalne kineske jelovnike, koji se mogu kušati u virtualnim restoranima.

 

Decentraland također omogućuje posjetiteljima da se okupe u virtualnim okruženjima s prijateljima i obitelji, što čini ovaj praznik još posebnijim. Posjetitelji mogu razgovarati, igrati igre i podijeliti virtuelne poklone, što čini ovaj praznik još više interaktivnim i zabavnim.

Kineska nova godina u Decentralandu pruža priliku za one koji žele sudjelovati u ovom važnom prazniku, bez obzira na to gdje se nalaze. Ova virtualna proslava omogućuje posjetiteljima da se okupe, proslave i izraze želje za novom godinom, što čini ovaj praznik još posebnijim. Ukratko, decentraland omogućuje proslavu Kineske Nove godine na novi i inovativan način, pozivamo sve da se pridruže u proslavi i uživaju u svemu što ovaj praznik ima za ponuditi.