Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Emma Twin revolucionira zdravstvo

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U povijesnom koraku prema budućnosti zdravstva, Dassault Systèmes predstavlja “Emma Twin,” avatara koji će preoblikovati način na koji razumijemo i pristupamo medicinskim inovacijama. S moći virtualnih blizanaca, ova inicijativa otvara vrata svijetu mogućnosti, od precizne medicine do razumijevanja bolesti kao nikada prije.

Otkrivanje putovanja

Putovanje Emma Twin-a bit će svjedočanstvo transformacijske moći virtualnih blizanaca u sektoru zdravstva. Virtualni blizanac Emme, stvoren iz anonimiziranih zdravstvenih podataka, postaje temelj za nebrojene testove. Ovi testovi obećavaju pružiti liječnicima i istraživačima neusporediv uvid u bolesti i učinke najsuvremenijih tretmana.

Objave Emma Twin-a na društvenim medijima osvijetlit će niz revolucionarnih inovacija, poput prijenosnog mikroskopa DAMAE Medical za otkrivanje raka kože, sustava za praćenje krvnog tlaka tvrtke Dynocardia, nadzora srca tvrtke FEops, prilagođenih implantata za lice tvrtke LUCID Implants i iskustva simulacije radioterapije tvrtke VORTHEx.

Utjecaj virtualnih blizanaca

Victoire de Margerie, potpredsjednica za korporacijsku jednakost, marketing i komunikacije tvrtke Dassault Systèmes, ističe važnost uloge Emme Twin, izjavivši: “Putem Emma Twin-a, podijelit ćemo priče o utjecaju virtualnih blizanaca na zdravstvo, na angažiran i značajan način.”

Utjecaj virtualnih blizanaca proteže se izvan dosega mašte. Ovi digitalni dvojnici igrali su ključnu ulogu u brzom razvoju cjepiva protiv COVID-19, optimizaciji kirurških postupaka i unaprjeđenju razumijevanja pacijenata o mogućnostima liječenja. Iskorištavanjem pionirske tehnologije, Dassault Systèmes ima za cilj rješavanje ključnih izazova u zdravstvu i ilustraciju kako virtualni svijet može poboljšati stvarne rezultate.

Naslijeđe inovacija

Četiri desetljeća Dassault Systèmes stoji na čelu inovacija sa svojim virtualnim blizancima. Ovi obogaćeni podacima, evoluirajući 3D modeli vjerno repliciraju stvarnost sa znanstvenom preciznošću, služeći kao moćni alati za virtualno testiranje i poboljšanje performansi. Ovi virtualni blizanci katalizirali su održive inovacije koje podižu kvalitetu života potrošača, građana i pacijenata.

Virtualni blizanci su ključni za ubrzanje rješenja za hitne potrebe u zdravstvu. Omogućavaju istraživanje i discipline povezane sa zdravljem da modeliraju, testiraju i liječe ljudsko tijelo s istom preciznošću, sigurnošću i učinkovitošću kao i druge industrije s automobilima, zgradama ili zrakoplovima.

Što slijedi?

Emma Twin označava iduće poglavlje inicijative tvrtke Dassault Systèmes pod nazivom “Jedini Napredak je Ljudski,” posvećene zdravstvu i iskustvu pacijenata. 2020. godine tvrtka je pokrenula ovu inicijativu kako bi podigla svijest o društvenim i ekološkim izazovima. Cilj je inspirirati upotrebu virtualnih svjetova za poticanje održivih inovacija u područjima kao što su urbanizacija i očuvanje vode.

S Emmom Twin na čelu, istraživanje tvrtke Dassault Systèmes u svijet virtualnih blizanaca u zdravstvu obećava preoblikovanje medicinskog krajolika. Ovaj avatar služi kao svjetionik nade, osvjetljavajući put prema preciznijem i preventivnom zdravstvu. Otključavanjem potencijala virtualnih blizanaca možemo revolucionirati način na koji razumijemo, dijagnosticiramo i liječimo bolesti, s ciljem poboljšanja života brojnih pacijenata diljem svijeta. Emma Twin nije samo digitalna persona; ona predstavlja novo doba inovacija u zdravstvu, gdje su mogućnosti beskrajne, a budućnost je svjetlija nego ikada prije.