Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Legendarni Aphex Twin lansira AR aplikaciju

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Elektronički glazbeni velikan Aphex Twin, poznat izvan pozornice kao Richard David James, podigao je svoj inovativni pristup glazbi na potpuno novu razinu s izdanjem uzbudljive aplikacije dorađene stvarnosti (AR). U ovom članku istražit ćemo fascinantni svijet YXBoZXh0d2lu, umnožavajući iskustvo koje spaja njegov najnoviji EP s začudnim AR pejzažima.

Otključavanje Zapanjujućih Stvarnosti

Aphex Twin je oduvijek bio na čelu pomicanja granica u elektroničkoj glazbenoj sceni. Sada poziva obožavatelje da se urone u kaleidoskop nadrealnih vizuala, savršeno nadopunjenih zvukom njegovog najnovijeg EP-a “Blackbox Life Recorder 21f / in a room7 F760.” Ključ za otključavanje tih hipnotičkih svjetova? Vaš pametni telefon i aplikacija YXBoZXh0d2lu.

Kako Radi

Početak s YXBoZXh0d2lu je mačji kašalj. Sve što vam treba je pametni telefon i fizička ambalaža EP-a, bilo da se radi o naslovnici, CD-u ili vinilu. Jednostavno otvorite aplikaciju i koristite kameru svog pametnog telefona za skeniranje ambalaže i eto vas, prebačeni ste u izvanredan AR svijet.

Više-senzorno Iskustvo

Ono što YXBoZXh0d2lu izdvaja je sposobnost stvaranja višesenzornog iskustva. Dok istražujete ovaj AR krajolik, ne samo da ćete slušati glazbu, već ćete je i interaktivno doživjeti na jedinstvene načine. Svaka pjesma s EP-a nudi različito AR iskustvo, od hipnotičkog “festivala” do uzbudljive igre povezivanja ritma.

Otkrivanje Skrivenih Blaga

Za istinske obožavatelje Aphex Twina postoji tajna čekaju da bude otkrivena. Pametnim rasporedom vinilne ambalaže u trostruki “anamorfni diorama”, dobivate pristup četiri AR iskustva po stazi. To je svjedočanstvo umjetnikove predanosti pružanju uronjenog putovanja svojim obožavateljima.

Dostupnost za Sve

Najbolje od svega? YXBoZXh0d2lu dostupan je svima, besplatno. Bez obzira jeste li korisnik iOS-a ili preferirate Android, aplikaciju možete preuzeti s App Storea ili Google Playa, redom. Predanost Aphex Twina činjenici da ovo iskustvo učini dostupnim svima je hvale vrijedna.

Kreativni Umovi Iza Toga

Ova revolucionarna AR aplikacija rezultat je suradnje između Aphex Twina i nekih od najinovativnijih umova u industriji. Razvijena u suradnji s prostornim internet studijem KALKUL te u partnerstvu s Weirdcoreom i Warp Records, YXBoZXh0d2lu je svjedočanstvo o tome što se može postići kad se kreativne snage spoje.

Novo Doba Glazbenog Iskustva

Aphex Twin-ova aplikacija YXBoZXh0d2lu označava novo doba u načinu na koji doživljavamo glazbu. Više nije samo stvar u slušanju; radi se o uranjanju u svijet gdje se zvuk i vizuali spajaju u zadivljujućem plesu kreativnosti. Ova AR avantura obavezna je za obožavatelje elektroničke glazbe i sve one koji žele istraživati granice tehnologije i umjetnosti.

U svijetu gdje inovacija ne poznaje granice, Aphex Twin i dalje je vođa, gurajući granicu i pozivajući nas da mu se pridružimo na ovom hipnotičkom putovanju digitalnim svijetom. Preuzmite YXBoZXh0d2lu danas i pripremite se biti zapanjeni genijem Afx Twina.


S Aphex Twin-ovom aplikacijom YXBoZXh0d2lu, glazba postaje uronjeno putovanje koje nadilazi tradicionalne granice. Ovo revolucionarno AR iskustvo, stvoreno u suradnji s KALKUL-om, Weirdcoreom i Warp Recordsom, poziva vas da istražite svijet gdje se zvuk i vizuali spajaju bez problema. Preuzmite aplikaciju sada i krenite u nadrealnu avanturu kao nijednu drugu.