Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Peridot: nova AR Igra koju ne želite propustiti

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Jeste li ikada željeli imati kućnog ljubimca, ali niste se mogli obvezati na vrijeme i odgovornost koja uz to dolazi? Ili možda jednostavno volite sakupljati stvari i otkrivati nove mogućnosti? Ako se bilo što od toga čini kao da odgovara vama, onda bi Peridot mogla biti savršena igra za vas!

Peridot je AR (dorađena stvarnost) igra koja igračima omogućuje da usvoje i brinu se o vlastitim jedinstvenim čarobnim stvorenjima nazvanim Peridotima. Ti Peridotovi nisu samo obični digitalni ljubimci. Imaju osobnosti, potrebe i gene koji su potpuno jedinstveni za njih. Igra bi trebala biti globalno lansirana 9. svibnja, a pre-registracije su već otvorene na App Storeu i Google Playu.

Jedna od najuzbudljivijih značajki Peridota je sustav genetike. Svaki Peridot nasljeđuje gene od svojih roditelja, što može rezultirati beskonačnim brojem različitih izgleda i osobina. Neki od ovih kombinacija označeni su kao “Arhetipi”, ali igrači su potaknuti da križaju svoje Peridote s drugima kako bi otkrili još više mogućnosti. To znači da dva Peridota nikada neće biti ista, što svaki od njih čini zaista posebnim i jedinstvenim.

Međutim, zabava s Peridotom ide dalje od samo sakupljanja i uzgoja ovih čarobnih stvorenja. Igrači također moraju brinuti o potrebama svojih Peridota, kao što su hranjenje, igranje s njima te ih također trebaju voditi na razne avanture. S dovoljno ljubavi i brige, Peridotovi će rasti od beba do tinejdžera i na kraju odraslih jedinki, koje se dalje mogu razmnožiti i dati novu generaciju Peridota. To znači da igrači mogu imati krug virtualnog života unutar igre i nikada se ne moraju oprostiti od svojih voljenih ljubimaca.

Osim zadovoljavajućeg gameplayja, Peridot također izgleda kao da će biti zabavna i šarmantna igra. Grafika je slatka i čarobna, a igra donosi sve radosti odgajanja ljubimca bez ikakvog nereda i odgovornosti za stvarno živo biće. Savršena je za one koji možda nemaju vremena ili resurse za brigu o stvarnom ljubimcu, ali i dalje žele doživjeti radost njegovanja i brige za živo biće.

Kao zahvalu za pre-registraciju i igranje igre unutar prvih dva tjedna nakon lansiranja, igrači će dobiti ekskluzivni kozmetički party šešir za svoje Peridote. Ovo je samo jedan primjer zabavnih i jedinstvenih nagrada koje Peridot nudi.

Dakle, ako tražite novu i uzbudljivu igru virtualnih kućnih ljubimaca, svakako bacite oko na Peridot. Sa svojim jedinstvenim genetskim sustavom, nagradnom igrom i šarmantnom grafikom, sigurno će vam pružiti beskrajne sate zabave i radosti. Ne zaboravite se pre-registrirati i pratiti Peridot na društvenim medijima za najnovije vijesti!