Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Poziv umjetnicima i filmašima u LFF Expanded 2023

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

BFI London Film Festival u partnerstvu s American Expressom objavio je poziv za prijave za LFF Expanded 2023. LFF Expanded je dio festivala koji istražuje mogućnosti imerzivnih medija poput virtualne, proširene i miješane stvarnosti te transformira način na koji doživljavamo umjetnost i pokretnu sliku. Krajnji rok za online prijave je ponedjeljak, 15. svibnja 2023. godine, do 17.00 (BST).

Festival je otvoren za britanske i međunarodne stvaraoce koji nude svježi pogled na naš svijet danas. LFF Expanded nastoji uključiti radove koji izazivaju percepciju publike i osvjetljavaju hitne političke, društvene i kulturne teme. Festival traži hrabre i inventivne radove od stvaratelja koji pomjeraju granice imerzivnog pripovijedanja kroz nove formate i tehnologije poput generativne AI, NFT-a ili sučelja ljudskog tijela.

Od svog pokretanja 2020. godine, LFF Expanded prikazuje radove talentiranih umjetnika i kreativnih timova diljem svijeta koji rade na samom vrhu imerzivnog pripovijedanja, vizualne umjetnosti i kreativne tehnologije. Za četvrtu ediciju 2023. godine, ponosno će predstaviti izbor inovativnih novih radova međunarodnih stvaratelja sa posebnim naglaskom na talentima iz Velike Britanije. Prijave su besplatne.

Prijavite svoje XR ili imerzivne projekte do ponedjeljka, 15. svibnja 2023. godine, do 17.00 BST-a i budite dio ove uzbudljive prilike za prikazivanje vašeg talenta na svjetskoj pozornici.

Projekte možete prijaviti putem službene web stranice.