Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

SIMULACRA predstavlja prve AI alate za kreatore u metaverzumu

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Nakon prve javne demonstracije generiranja slike iz teksta krajem prosinca, imerzivna web platforma SIMULACRA najavila je još dva nova AI alata kojima će proširiti platformu. Od sada možete iz teksta generirati arhitekturu i modne dizajne u stvarnom vremenu, pružajući time brojne mogućnosti za stvaranje unutar društvene 3D web platforme. Ovi alati pružaju nam uvid u budućnost stvaranja raznih sadržaja za virtualne svjetove i fizičke/digitalne proizvode.

Text-to-architecture: Ovaj alat omogućuje kreatorima da neprimjetno ažuriraju zidove, podove i umjetnička djela unutar virtualnog prostora u stvarnom vremenu. Pomoćuumjetne inteligencije, korisnik može zamijeniti drvene podove raznim tepisima, pločicama ili čak površinom koja nalikuje površini Mjeseca. Ovaj alat uklanja potrebu korištenja kompliciranog softvera za 3D modeliranje kako bi se napravile veće promjene i pri tom omogućuje beskrajnu kreativnost svima, bez obzira na prijašnje iskustvo u 3D modeliranju.

Text-to-fashion: Budućnost samoizražavanja postaje sve više izraženija u digitalnim svjetovima. S ovim novim alatom, kreativnost korisnika može u potpunosti doći do izražaja. Korisnici mogu gotovo potpuno urediti izgled svog avatara kako god žele. Ovakav sustav nije samo budućnost načina na koji se korisnici mogu predstavljati u SIMULACRA-i, već se radi o budućnost načina na koji će brendovi poticati svoje zajednice da kreiraju i prilagođavaju njihove proizvode u fizičkom i virtualnom svijetu.

Kao platforma usmjerena na pričanje priča i edukaciju, SIMULACRA koristi ove AI alate za ubrzavanje stvaranja sadržaja za razne robne marke, edukatore i kreativce koji onda dalje mogu stvoriti bogata i smislena digitalna iskustva za svoje zajednice.

“Vjerujemo da je umjetna inteligencija ključna komponenta u demokratizaciji stvaranja sadržaja za sljedeću generaciju digitalnih iskustava,” rekao je Amir Berenjian, izvršni direktor REM5 STUDIOS. “Uzbuđeni smo vidjeti što naši partneri stvaraju, a što ide daleko dalje od igara”.

Kako bi demonstrirali mogućnosti koje pružaju novi alati, SIMULACRA su napravili javno dostupnu demonstraciju jednostavnu za korištenje. Ona je dostupna svima koji posjeduju PC ili Mac i pože joj se pristupiti putem Chrome web pregledniku. Za pristupanje demonstraciji nisu potrebna preuzimanja. Demo je namijenjen, kako za pojedine korisnike, tako i za grupe. Slobodno ga isprobajte s drugima.

Demo možete isprobati ovdje: https://www.simulacra.io/AI

Za privatne ture ili sastanke sa SIMULACRA timom, možete se obratiti na e-mail [email protected].​