Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Sony najavio četiri uzbudljiva naslova za PlayStation VR 2

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U uzbudljivoj najavi, Sony je predstavio četiri iščekivane virtualne igre za PlayStation VR 2. Ove igre obuhvaćaju različite žanrove i pružaju igračima uzbudljiva iskustva putovanja kroz vrijeme, napetog borbenog djelovanja, uronjenih priča o duhovima i nostalgično putovanje u doba 16-bitnog igranja.

Pogledajmo bliže četiri zanimljiva naslova koji očekuju entuzijaste PSVR 2:

Wanderer: The Fragments of Fate

Doživite hvaljenu igru putovanja kroz vrijeme, Wanderer, na potpuno nov način. Igra je prvobitno objavljena ranije ove godine za PC VR i PlayStation VR, ali nije dobila toliko pažnje koliko zaslužuje. Međutim, s nadolazećim lansiranjem Wanderer: The Fragments of Fate na PlayStation VR 2, naslov će zablistati pomoću nevjerojatnih mogućnosti novog uređaja.

U ovoj uzbudljivoj igri igrači će nositi ručni sat i putovati različitim zanimljivim lokacijama i erama, poput radionice Nikole Tesle ili raznih drevnih hramova. Misija je rješavanje izazovnih zagonetki koje drže ključ za preoblikovanje ljudske povijesti i vraćanje na pravi put. Pripremite se za uzbudljivu avanturu koja će vas prenijeti kroz vrijeme i testirati vaše vještine rješavanja problema do krajnjih granica.

Tiger blade

Pripremite se za adrenalinsko putovanje s Tiger Bladeom, igrom koja podiže virtualnu stvarnost na novu razinu. Ova intenzivna igra besprijekorno kombinira munjevito brzo mačevanje s intenzivnim napucavanjem, uz inspiraciju iz korejskih neo-noir filmova. Dio imerzivnog doživljaja ove igre je zavodljiva glazbena podloga bogata korejskim hip-hopom.

U Tiger bladeu uskačete u ulogu vještog ubojice u bandi koji naiđe na iznimno poželjan predmet. Naoružani i pištoljima i mačevima, morate se kretati kroz pažljivo rekreirana pristaništa, tržnice, uličice i ulice Sewoona. Pripremite se za epsku bitku i razne izazovne susrete s neprijateljima. Budite spremni za izlazak igre kasnije ove godine i spremite se osloboditi svog unutarnjeg ratnika.

Pixel Ripped 1995

Vratite se u zlatno doba videoigara uz Pixel Ripped 1995, seriju vigara punu nostalgije. Uronite u igru unutar igre koja vas vraća u 1995. godinu, gdje pikseli vladaju virtualnim svijetom.

Nakon nedavnog izlaska Pixel Ripped 1978 za PlayStation VR 2, Sony s oduševljenjem predstavlja drugi dio serijala, Pixel Ripped 1995, putem uzbudljivog trailera.

U Pixel Ripped 1995, preuzimate ulogu 11-godišnjeg Davida koji mora brzo svladati niz klasičnih igara u 16-bitnom i 32-bitnom stilu kako bi spriječio stvarnu prijetnju. Vašom stručnošću bit ćete uvučeni u imerzivne pikselizirane svjetove, stvarajući intenzivno i osobno iskustvo kakvo dosad niste doživjeli.

Iako je originalni Pixel Ripped 1995 za virtualnu stvarnost debitirao 2020. godine, dalje je dotjeran i proširen kako bi donio poboljšanu verziju za izdanje na PSVR 2.

Pripremite se za skori dolazak Pixel Ripped 1995 na PSVR 2 i s nestrpljenjem ponovno proživite čaroliju zlatnog doba gaminga.

The 7th Guest VR

Pripremite se za uzbudljivo putovanje u The 7th Guest VR koji vas vodi u očaravajući svijet kultne avanturističke igre iz 1993., sada oživljene u virtualnoj stvarnosti. Ova imerzivna obnova igre pažljivo je oblikovana od nule kako bi pružila nevjerojatno iskustvo.

The 7th Guest VR obećava fanovima uzbudljivu i imerzivnu misteriju, s jezovitim susretima koji maksimalno koriste eye tracking tehnologiju PlayStation VR-a. Pripremite se da budete očarani dinamičkim osvjetljenjem igre i zadivljujućim vizualima visoke rezolucije koji dodatno pojačavaju jezivu atmosferu.

Pripremite se za otkrivanje tajni i rješavanje zagonetki koje vas očekuju u The 7th Guest VR dok se upuštate u jezovitu avanturu kakvu još niste doživjeli.