Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Morski psi od danas i u dorađenoj stvarnosti AR

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Morski psi su oduvijek izazivali tajanstvenu, mističnu privlačnost, okupirajuzći našu maštu i izazivajući mješavinu straha i fascinacije. Sada, zahvaljujući revolucionarnoj suradnji između National Geographica i Verizona, gledatelji mogu započeti nezaboravno putovanje u dubine oceana uz zapanjujuće AR iskustvo. Pripremite se da doživite vrhunske grabežljivce kao nikada do sada!

Verizon je lansirao AR iskustvo u sklopu visoko očekivanog godišnjeg događaja SHARKFEST. Ono će biti dostupno do 1. kolovoza i omogućiti će fanovima da istraže podvodni svijet iz sigurnosti virtualnog kaveza za morske pse. Kako bi pristupili SHARKFEST AR iskustvu, korisnici mogu uključiti kanal 941 na svojem Fios set-top boxu i skenirati QR kod na zaslonu koristeći svoj mobilni uređaj.

Christen Harris, viša potpredsjednica prodaje platforme distribucije u Disney Entertainmentu, izrazila je zahvalnost na suradnji, izjavivši: “Stvaranje interaktivnih trenutaka s tehnologijom poput AR-a pruža obožavateljima jedinstven pristup našem neusporedivom programu poput SHARKFEST-a.” Ova suradnja dokazuje predanost u pomaku granica pripovijedanja i uključivanju publike na inovativne načine.

Kris Soumas, voditelj partnerstava za potrošački sadržaj u Verizon Consumer Groupu, istaknuo je cilj pružanja zabave sljedeće generacije. “Pružanjem angažirajućeg i imerzivnog sadržaja kupcima, nudimo im iskustva koja vjerojatno do sada nisu doživjeli”, objasnio je Soumas. Ova suradnja s National Geographicom omogućuje korisnicima da interaktiraju s izvanrednim sadržajem i urone u svijet morskih pasa iz prve ruke.

SHARKFEST National Geographica je slavljenički događaj posvećen ovim veličanstvenim stvorenjima, nudeći 72 sata uzbudljivog programa na više kanala, uključujući National Geographic, Nat Geo WILD, Nat Geo Mundo, Disney+, Hulu i ESPN2. Rušeći kalup tradicionalnog programa o morskim psima, SHARKFEST kombinira cutting-edge tehnologiju s vodećim stručnjacima industrije kako bi gledateljima pružio neusporedivo iskustvo.

S više od 22 sata originalnog programa i više od 50 sati dodatnog sadržaja, SHARKFEST duboko uranja u fascinantnu znanost, moć i ljepotu morskih pasa. Istražujući različite lokacije diljem svijeta, poput Cape Coda, Floride, Havaja, te međunarodnih mjesta kao što su Australija, Bahami i Južna Afrika, gledatelji započinju globalno podvodno putovanje.

Ono što čini SHARKFEST posebnim je njegova posvećenost prikazivanju morskih pasa bez uključivanja poznatih osoba u događaj. Na taj način gledateljima omogućuju potpuno uranjanje u nepredvidivi psihološki svijet ovih nevjerojatnih stvorenja. Od eksplozivnih susreta do uzbudljivih trenutaka, SHARKFEST pruža neviđeni uvid u svijet morskih pasa.

Kroz AR iskustvo koje su stvorili National Geographic i Verizon, gledatelji se mogu naći u neposrednoj blizini ovih vrhunskih grabežljivaca. Spajanjem tehnologije i prirodnog svijeta, ovo AR iskustvo dodaje dodatni sloj uzbuđenja i angažmana već fascinantnom programu.

Dakle, bez obzira jeste li dugogodišnji zaljubljenik u morske pse ili radoznali istraživač, uronite u dubinu i otkrijte tajne oceana s National Geographicom i Verizonom uz uzbudljivo AR iskustvo. Doživite moć i ljepotu morskih pasa kao nikada prije, i otkrijte zašto SHARKFEST nudi avanturu koju samo jedan tjedan jednostavno ne može pružiti.

Dok 1. približava, pobrinite se da ne propustite ovo revolucionarno AR iskustvo. Uključite se, skenirajte QR kod i dopustite National Geographicu i Verizonu da vas odvedu u zadivljujući svijet morskih pasa. Pripremite se za nezaboravno putovanje koje će vas ostaviti zapanjenima nad ovim veličanstvenim stvorenjima koja lutaju oceanskim prostranstvima.

Suradnjom između Verizona i National Geographica, SHARKFEST i njihovo AR iskustvo mijenjaju način na koji se povezujemo s divljim svijetom, pripovijedanjem priča i tehnologijom. More vas zove – hoćete li prihvatiti njegov poziv?