Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Wallace i Gromit: ‘Veliki bijeg’ – epohalna VR avantura

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Pripremite se za uzbudljivo VR iskustvo kakvo još niste doživjeli dok se omiljeni animirani duo, Wallace i Gromit, upuštaju u svoju najnoviju avanturu u “Velikom bijegu”! Ispunjen humorom, nesporazumima i uzbudljivim pustolovinama, ova imerzivna VR igra očarati će obožavatelje svih dobnih skupina.

U ovoj uzbudljivoj koprodukciji između Aardmana i kreativnih umova iza “Spheresa” i “Gloomy Eyesa” u Atlas V, Wallace i Gromit dolaze u svijetu virtualne stvarnosti. Obožavatelji pomoću Meta Quest 2 VR naočala konačno mogu zakoračiti u cipele (ili šape) svojih voljenih likova, istražujući njihov svijet kao nikada prije.

“Veliki bijeg” prati neustrašivi duo dok planiraju zasluženi odmor s puno sunca, pijeska i premijerom njihovog najnovijeg izuma, Auto-Caddyja. No, kao i uvijek s Wallaceom, stvari ne idu prema planu kada pomiješa datume, ostavljajući im samo pola sata da putuju na drugi kraj zemlje. Odlučni da stignu na vrijeme, odlučuju se za Raketu, ali neočekivan nesporazum ih odvodi s kursa. Hoće li uspjeti spasiti svoj odmor i stvoriti uspomene koje će trajati cijeli život?

Pod redateljskim codstvom talentiranog dvojca Finbara Hawkinsa i Brama Ttwheama, uz neprocjenjivu podršku Nicka Parka, tvorca Wallacea i Gromita, te Merlina Crossinghama, kreativnog direktora, “Veliki bijeg” obećava uroniti obožavatelje u svijet čuda i uzbuđenja. Glumac Ben Whitehead, poznat po iznimnom tumačenju Wallacea, još jednom oživljava lik, odajući počast pokojnom Peteru Sallisu.

Nastavljajući uspjeh svoje prethodne avanture, “Veliki popravak”, “Veliki bijeg” donosi potpuno interaktivno i imerzivno iskustvo. Obožavatelji će imati neviđenu priliku hodati, istraživati i doživjeti potpuno uključivanje u živopisni svijet Wallacea i Gromita.

Projekt, koji je financirala Meta, ima potencijal redefinirati granice animirane priče i zabave u virtualnoj stvarnosti. Pripremite se za nezaboravan odmor s Wallaceom i Gromitom u “Velikom bijegu”, gdje smijeh, uzbuđenje i nezaboravni trenuci čekaju na svakom koraku.

Dakle, uhvatite svoje Meta Quest 2 VR naočale i pripremite se za uzbudljivu avanturu s Wallaceom i Gromitom u virtualnom svijetu. Ovo je jedno iskustvo koje nećete htjeti propustiti!