Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Hexa i Amazon zajedno revolucionaliziraju prodaju

Hexa

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U današnjem, brzo mijenjajućem svijetu trgovine, biti korak ispred konkurencije zahtijeva inovativne pristupe u privlačenju kupaca i unaprjeđenju njihovog iskustva tijekom kupovine. Upoznajte Hexu, pionirsku platformu za 3D vizualizaciju koja koristi umjetnu inteligenciju (AI) za stvaranje digitalnih blizanaca te omogućava imerzivne prodajne doživljaje na velikoj razini. Kroz nedavnu suradnju s Amazonom, Hexa će revolucionirati način na koji prodajni partneri prikazuju svoje proizvode na ovoj platformi.

Suradnja između Hexe i Amazona predstavlja novu inicijativu koja omogućava prodajnim partnerima pristup Hexinom imerzivnom operativnom sustavu. Kombinirajući napredne tehnologije poput 3D slika, imerzivnog pregledavanja u 360 stupnjeva, mogućnosti virtualnog isprobavanja te dorađene stvarnosti (AR), prodajni partneri sada mogu podići svoje stranice s proizvodima na Amazonu na potpuno novu razinu angažmana i interaktivnosti.

Sinergija između Hexe i Amazonovog tima za prostornu računalnu obradu (AWS) te timova za slikovno prikazivanje na Amazonu rezultirala je razvojem jedinstvenog radnog toka koji omogućuje prodajnim partnerima na Amazonu, bez obzira na njihovo iskustvo s 3D ili AR tehnologijom, da bez poteškoća premoste jaz između 2D i 3D prikaza. Krajnji cilj je pružiti kupcima optimalno korisničko iskustvo koje ne samo da privlači pažnju, već i povećava stope konverzije.

Gavin Goodvach, potpredsjednik partnerstava u Hexi, ističe važnost ove suradnje, navodeći: “Suradnja s Amazonom otvorila je potpuno novi distribucijski kanal za naše partnere.” Integracija Hexinog sustava za distribuciju sadržaja (CDN) s globalnom mrežom kupaca Amazona omogućuje brendovima da distribuiraju 3D doživljaje i pruže imerzivno iskustvo kupovine na globalnoj razini.

Radni tok koji je osmislila Hexa omogućuje prodajnim partnerima na Amazonu jednostavno učitavanje njihovog Amazon Standard Identification Numbera (ASIN) u Hexin sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Koristeći snagu umjetne inteligencije, sustav automatski pretvara čak i jednu sliku u visokokvalitetni 3D model s podrškom za AR. Ovaj pristupačan pristup osigurava da čak i oni s minimalnim iskustvom u 3D ili AR tehnologiji mogu iskoristiti prednosti Hexine tehnologije.

Jonathan Clark, glavni tehnološki direktor Hexe, dodatno ističe napretke ostvarene u njihovom 3D tehnološkom paketu. Osim 3D rekonstrukcije, prodajni partneri sada mogu stvarati marketinške materijale visoke definicije, uključujući packshotove i stilizirane slike, izravno iz svojih 3D digitalnih blizanaca. To je omogućeno korištenjem infrastrukture za renderiranje AWS Thinkbox te njegovih naprednih mogućnosti.

Sposobnost stvaranja, upravljanja, distribucije i analize visokokvalitetnih 3D modela, pregledavanja u 360 stupnjeva i AR doživljaja na velikoj razini čini Hexu vodećim brendom od njena osnutka 2018. godine. Njihova misija izgradnje najmoćnijeg 3D tehnološkog paketa na svijetu ostvaruje se kroz strateška partnerstva poput suradnje s Amazonom.

Ova suradnja pruža uzbudljive mogućnosti prodajnim partnerima na Amazonu koji žele sebe izdvojiti na zasićenom tržištu. Korištenjem Hexine tehnologije, oni mogu pružiti kupcima imerzivna i angažirajuća iskustva, pomažući im da bolje razumiju proizvode prije nego što donesu odluku o kupovini. Kombiniranjem 3D modela, pregledavanja u 360 stupnjeva i AR mogućnosti, potrošači mogu virtualno isprobati proizvode, vizualizirati ih u vlastitom okruženju i dublje se upoznati s njihovim značajkama i prednostima.

Posljedice suradnje između Hexe i Amazona sežu daleko izvan pojedinačnih prodajnih partnera. Kako se e-trgovinsko okruženje nastavlja razvijati, ova suradnja svjedoči o važnosti prihvaćanja naprednih tehnologija kako bi se unaprijedila korisnička iskustva i potaknuo rast poslovanja. Iskorištavanjem snage umjetne inteligencije, 3D vizualizacije i AR tehnologije, Hexa i Amazon predvode transformaciju online trgovine u imerzivno i interaktivno putovanje.

Suradnja između Hexe i Amazona predstavlja značajan korak prema revolucioniranju prodajnog iskustva u trgovini. Kroz integraciju imerzivne 3D tehnologije, prodajni partneri mogu sada privući kupce, povećati stope konverzije i istaknuti se u sve konkurentnijem tržišnom okruženju. S misijom izgradnje najmoćnijeg 3D tehnološkog paketa na svijetu i globalnim dosegom Amazona, ova suradnja ima potencijal preoblikovati budućnost online trgovine, stvarajući angažirajuće i interaktivno okruženje za kupce diljem svijeta.