Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Abu Dhabi otkriva virtualne ture Yas Otoka na Robloxu

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U revolucionarnom potezu koji kombinira najnoviju tehnologiju i privlačnost jednog od najživopisnijih svjetskih odredišta, Abu Dhabi je lansirao virtualne ture Yas Otoka koristeći Roblox tehnologiju. Ova inicijativa je dokaz Abu Dhabijeve predanosti inovacijama, donoseći svoja blaga globalnoj publici bez potrebe da napuste svoj dom.

Kretanje na Virtualnu Avanturu

Virtualni putnici iz cijelog svijeta sada mogu krenuti na avanturu kroz čuda Yas Otoka, sve zahvaljujući pionirskoj suradnji uključujući Odjel za kulturu i turizam – Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), Aldar, Miral, twofour54 i Ethara (ranije poznata kao Abu Dhabi Motorsports Management i Flash Entertainment). Ovo digitalno putovanje, omogućeno putem Roblox-a, omogućava korisnicima istraživanje atrakcija Yas Otoka, od utrka automobila do vožnje rolerkostera i posjeta nekim od najdragocjenijih kulturnih znamenitosti Abu Dhabija.

Svijet Mogućnosti

Virtualno iskusni igrači mogu sada kroz digitalne avatare proći kroz 25 četvornih kilometara virtualnog otoka, nudeći socijalni i angažirajući svijet ispunjen imerzivnim okruženjima, interaktivnim iskustvima i igrama. Od istraživanja ključnih znamenitosti poput SeaWorld Yas Island u Abu Dhabiju, do vožnje po Yas Marina Circuit, za svakoga ima nešto u ovoj igri.

Kako igrači napreduju kroz ovu virtualnu destinaciju, mogu sudjelovati u vožnji atrakcija u tematskim parkovima, utrkivati se automobilima po Yas Otoku i čak izgraditi virtualne domove. Prilagodljivi avatari i iznenađenja dodaju uzbuđenje, osiguravajući da svako igračko iskustvo bude jedinstveno.

Neprestana Evolucija

Ovo digitalno putovanje nije statično; će se neprestano razvijati s novim partnerstvima, suradnjama i iskustvima. Saeed Al Fazari, izvršni direktor za strateške poslove u DCT Abu Dhabi, istaknuo je: “Ova imerzivna avantura u virtualnom svijetu najnoviji je primjer Abu Dhabijeve predanosti korištenju inovacija i kreativnosti kako bi dosegnuli širu publiku.”

Taghrid Alsaeed, izvršna direktorica za grupnu komunikaciju i marketing odredišta u Miralu, istaknula je važnost ostajanja relevantnim u digitalnom okruženju. “Lansiranje digitalnog iskustva Yas Otoka u Abu Dhabiju korak je prema Miralovoj predanosti digitalnoj transformaciji, iskorištavanju napredne tehnologije kako bi se pružila visoko personalizirana i nezaboravna iskustva.”

Globalni Domet Aldara

Rashed Al Omaira, glavni komercijalni direktor Aldar Developmenta, istaknuo je globalni potencijal ovog virtualnog iskustva. “Virtualno iskustvo Yas Otoka otključava nove prilike za globalnu publiku da istraži otok kao destinaciju svjetske klase za život, posjetiti i raditi.”

Mark Whitehead, izvršni direktor twofour54, govorio je o potražnji za sadržajem koji priča inspirirajuću priču Abu Dhabija. “Mogućnost istraživanja jedne od najživopisnijih destinacija emirata koristeći visoko interaktivnu platformu savršen je način da se zadovolji ta potražnja.”

Jedinstveni Pristup Ethare

Saif Rashid Al Noaimi, izvršni direktor Ethare-a, istaknuo je njihovu viziju pružanja jedinstvenih iskustava. “Virtualno iskustvo Yas Otoka u skladu je s našom vizijom u Ethara-i i Yas Otoka da se istakne kao globalna kreativna središnjica i vodeća destinacija za zabavu.”

Abu Dhabiova avantura u virtualnim turama na Robloxu dokaz je njezine predanosti inovacijama, kreativnosti i dosezanju globalne publike. Kroz ovo virtualno putovanje, bilo tko, bilo gdje u svijetu, može istražiti čuda Yas Otoka, od uzbudljivih vožnji u tematskim parkovima do imerzivnih kulturnih iskustava. Kako se ova digitalna avantura neprestano razvija, prikazuje Abu Dhabiinu predanost korištenju tehnologije kako bi podijelila svoja blaga s cijelim svijetom, inspirirajući znatiželju i uzbuđenje za sve što UAE glavni grad nudi. Bez obzira vozite li utrke automobila ili posjećujete ikonične znamenitosti, virtualno iskustvo Yas Otoka uzbudljiv je korak u budućnost turizma i zabave.