Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Animate Anything: AI za animaciju i postavljanje 3D karaktera

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U brzom svijetu 3D modeliranja i animacije, inovacija je neprestana pokretačka sila. Upoznajte Animate Anything, AI rješenje koje je promijenilo način na koji se postavljaju i animiraju 3D karateri. U ovom članku, detaljno ćemo istražiti ovu revolucionarnu uslugu, uključujući njene karakteristike, podržane formate i cijene.

Revulucionizacija 3D Animacije

Animate Anything, predstavljeno od strane Anything World, je igrač na polju 3D animacije. Ova AI vođena online usluga specijalizirana je za automatsko postavljanje i animaciju niskopoligonalnih 3D modela. Bez obzira radite li s humanoidima, životinjama ili vozilima, Animate Anything ima vas pokriveno.

Jedna od izvanrednih karakteristika Animate Anything je njena svestranost u podržavanju različitih formata 3D modela. Postavljeni modeli se mogu lako preuzeti u formatima FBX, glTF/GLB i Collada. Ova fleksibilnost osigurava kompatibilnost s različitim aplikacijama za digitalno stvaranje sadržaja (DCC) i igraćim motorima, čineći je vrijednim alatom za umjetnike i razvojne programere 3D igara.

Besplatno za Tri Modela Mjesečno

Dostupnost po povoljnim cijenama je ključna, a Animate Anything to razumije. Usluga nudi darežljivu besplatnu razinu koja omogućava korisnicima da postavljaju i animiraju do tri modela svaki mjesec. Ovo je odlična prilika za istraživanje mogućnosti platforme bez troškova.

Anything World, matična tvrtka Animate Anything, nije strana inovacijama. Osnovao ju je Gordon Midwood, bivši web developer i TD, 2018. godine. Anything World je platforma vođena umjetnom inteligencijom koja je osmišljena za aplikacije u stvarnom vremenu. Briljira u kreiranju mobilnih i web aplikacija, kao i u iskustvima u metaverzumu (AR). Platforma je korištena od strane velikih igrača kao što su Atlantic Records, Ministry of Sound i Ubisoft.

Bezproblemena Integracija

Platforma Anything World dizajnirana je s fleksibilnošću na umu. Funkcionira u svakom modernom web pregledniku zahvaljujući svom WebGL temelju. Osim toga, pruža SDK-ove za besprijekornu integraciju s popularnim motorima za razvoj igara poput Unity i Unreal Engine.

Animate Anything je samostalna usluga, što znači da ne morate usvajati cijelu platformu Anything World kako biste imali koristi od njenih mogućnosti. Korisnici mogu jednostavno prenijeti 3D modele koje žele postaviti i animirati te ih lako preuzeti.

Raspon tipova modela koje Animate Anything može obraditi je zaista impresivan. Osim humanoida, podržava stvorenja poput četveronožaca, kukaca, riba i ptica. Također se brine o vozilima, uključujući automobile, kamione i bicikle. Ova raznolikost osigurava da 3D umjetnici mogu oživjeti različite likove i objekte.

Fleksibilnost Formata Datoteka

Kompatibilnost formata datoteka je od suštinskog značaja u industriji 3D modeliranja. Animate Anything podržava popularne formate poput FBX, glTF/GLB i Collada. To znači da postavljeni modeli mogu se bez problema integrirati u razne aplikacije za digitalno stvaranje sadržaja, s posebnim spominjanjem Blendera i Maye na njihovoj web stranici.

Važno je napomenuti da je Animate Anything prvenstveno usmjereno prema resursima prikladnim za online ili imerzivna iskustva. Iako može obraditi modele s više od 20 000 vrhova, oni se pojednostavljuju za obradu. Generirani postavljeni modeli imaju kosti i težine kože, ali trenutačno ne uključuju krivulje postavljenja. Osim toga, trenutačno platforma ne podržava rekvizite, podmodele kao što su slojevita odjeća, kosti prstiju i blendshape-ove za animaciju lica. Međutim, Anything World ima planove za poboljšanje i proširenje ovih značajki u budućnosti, obećavajući još više mogućnosti.

Cijene i Dostupnost

Cijenovna struktura Anything World-a temelji se na broju kredita. Svaki obrađeni model troši jedan kredit. Dobra vijest je da individualni računi dolaze s tri besplatna kredita svaki mjesec. Ako trebate više, možete kupiti dodatne kredite u paketima. Ovi paketi koštaju 10 dolara za 10 kredita, 25 dolara za 50 kredita i 100 dolara za 250 kredita.

Za one koji žele istražiti puni potencijal Anything World-a, dostupni su plaćeni mikro i pro računi po cijenama od 50 dolara mjesečno odnosno 250 dolara mjesečno. Ovi računi nude dodatne značajke i mogućnosti za ambiciozne projekte.

Animate Anything od Anything World-a je revolucionarno rješenje za postavljanje i animaciju 3D karaktera. Njen pristup vođen umjetnom inteligencijom, fleksibilna podrška za formate datoteka i pristupačne cijene čine je odličnim izborom za 3D umjetnike, razvojne programere igara i entuzijaste za imerzivna iskustva. S planovima za proširenje mogućnosti u budućnosti, Animate Anything je postavljeno da postane još nezamjenjiviji alat u svijetu 3D modeliranja i animacije.