Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

ARuVR domaćin vrhunskog skupa za učenje i razvoj u Londonu

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

ARuVR, pionir u rješenjima za uranjanje u obuku s virtualnom i dorađenom stvarnošću (VR/AR), nedavno je najavio godišnji skup za učenje i razvoj koji će se održati u Londonu. Događaj će se održati na City, University of London, a okupit će vodeće tvrtke i organizacije u utorak, 13. lipnja kako bi saznali primjere upotrebe i priče o usavršavanju globalnih radnih snaga pomoću tehnologija AR i VR.

Skup je izvrsna prilika za profesionalce za učenje i razvoj da steknu uvid od kupaca koji mijenjaju način obuke i usavršavanja svoje radne snage u svojim organizacijama. Sudionici mogu saznati o iskorištavanju alata za uranjanje u obuku i sudjelovati u nekoliko praktičnih demostracija ARuVR-a u različitim industrijama, uključujući prijevoz, proizvodnju, obrazovanje, zdravstvo, gradnju, maloprodaju, financije i energiju.

Velike tvrtke i organizacije poput British Telecom (BT), Kraljevske zračne sile i S&P Global bit će prisutne, kao i Mintra, Five Guys i AA, među ostalima, kako bi podijelile svoje opsežno znanje o iskorištavanju alata za uranjanje u obuku. Stručnjaci će biti dostupni da odgovore na bilo kakva pitanja o demostracijama proizvoda.

ARuVR je obučavao radne snage u tvrtkama Coca-Cola, BT, BAE Systems, Barilla i Saudijska Arabija NEOM, pokazujući ogroman potencijal za povrat ulaganja (ROI) za globalnu industriju. Tvrtka nastavlja trend inoviranja učenja i razvoja u različitim vertikalama industrije.

Najava dolazi uskoro nakon što je ARuVR otkrio da je uveo alate bez koda za vodeće industrijske headsetove, uključujući Meta Quest Pro, VIVE XR Elite i Pico 4 Enterprise. Ovo novo rješenje će smanjiti prepreke za ulazak za poduzeća koja svoje zaposlenike usavršavaju samostalnim headsetovima. Ovo će potonjima pružiti neusporedivu mobilnost u implementaciji njihovih rješenja za obuku, omogućujući njihovim zaposlenicima da se obučavaju bilo gdje i bilo kada.

ARuVR je postigao značajne ciljeve, uključujući osiguranje 15 intelektualnih vlasništava i patenata za svoja VR/AR rješenja u trajanju do 20 godina. Tvrtka je postigla status dobavljača za Crown Commercial Service (CCS), prva AR/VR tvrtka koja je dostigla takve standarde sigurnosti.

ARuVR i dalje osvaja prestižne nagrade u industriji, uključujući nagrade Learning Technologies Awards 2022. Tamo je osvojila Zlatnu nagradu za najbolji program transformacije digitalne obuke. Također je dobila priznanja za svoj rad sa Sveučilištem College of London za svoje rješenje za obuku, što je dovelo do dobivanja nagrade Health Education Using Tech of the Year.

ARuVR-ov Summit za učenje i razvoj pruža izvrsnu priliku za stručnjake za učenje da se upoznaju s najnovijim trendovima u rješenjima za imerzivnu obuku. Događaj će predstaviti najnovije AR i VR tehnologije u različitim industrijama, demonstrirajući potencijal za povrat ulaganja za globalnu industriju. To je događaj koji se ne smije propustiti, jer okuplja vodeće tvrtke i organizacije koje su iskoristile alate za imerzivnu obuku za usavršavanje svoje radne snage.