Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Isprobali smo Crab Whackers i nevjerojatno je zabavna

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Tko god igra videoigre, bilo to kao zabava ili profesionalno, čuli su za slijedeće naslove: Call of Duty, League of Legends, Far Cry, Witcher, FIFA…. Sve su to franšize i igre sa kojima smo svi praktički odrasli i znamo da su na tržištu od davnih vremena. Također znamo da su jedne od najpoznatijih franšiza na tržištu, ali svi su morali negdje početi.

Imali smo priliku testirati novu indie igru koja je još u playtest razini razvoja: Crab Whackers. Razvija ju solo indie programer baziran u Kaliforniji, gdje aktivno radi u poznatoj tvrtki Sony. Ovo nije njegova prva igra koju je razvio, ali je prva igra koju je podijelio u širu javnost.

Što je Crab Whackers?

Crab Whackers je dinamična i brza Tower Defense igra u VR-u. Sadrži zabavna iskustva, puno smiješnih interakcija, jedinstvenim predmetima oružja i neprijateljima koje treba poraziti. Sadrži razne vrste neprijatelja koji će vas natjerati da promijenite strategiju napada. Od bazičnih neprijatelja koji bezumno jurišaju do taktičkih neprijatelja koji operiraju u pozadini, Crab Whackers nudi razne vrste neprijatelja kako igra ne bi postala dosadna.

Glavni cilj igre je zaštititi svoje kokosove orahe! Četiri kokosova oraha vise na palmi koja se nalazi na otoku.Na početku runde, rakovi će krenuti i morate braniti svoju palmu dok vrijeme ne istekne. Igrač će otključati slijedeću razinu ako prethodni level završi sa barem jednim preostalim kokosom, ali se potiče da ih sve spasi kako bi dobio zlatne kokose koji vrijede više novca.

Možete istražiti otok stvari gdje možete kupiti razne predmete koji će vam pomoći u vašim pustolovinama, uključujući razna sa posebnim moćima, nadogradnje vaših palmi i te razne utility predmete, kao što su boombox koji zaustavlja rakove u koraku i tjera ih na ples, dodatna plama koja služi kao distrakcija rakovima.

Igrač mora otključati sve otoke i pobijediti Bossa kako bi popravio brod i otplovio. Nakon toga će moći otkriti veliki zaplet priče!

Igra je u vrlo ranom stanju razvoja, ali iako je ideja vrlo bazična u srži, može pružiti beskonačnu količinu zabave. Sama igra možda trenutno sadržaja u sebi, ali developer kaže da daje sve od sebe kako bi za koju godinu Crab Whackers bila poznata i draga igra mnogim ljudima. Ako želite isprobati igru za sebe, posjetite službeni Discord server Crab Whackers-a. U slučaju da imate koju primjedbu ili ideju za poboljšanje, možete ga napisati i predati u spomenuti Discord server.