Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

LightCycle mijenja glazbenu industriju

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Zabavna industrija doživljava izvanrednu transformaciju, potaknutu spajanjem tehnologije i kreativnosti. Metaverzum, ogroman digitalni prostor gdje se virtualna i proširena stvarnost sjedinjuju, preuzima glavnu pozornicu. U ovom članku istražit ćemo kako Web3, umjetna inteligencija (AI) i metaverzum revolucioniraju glazbenu industriju, a s ikoničnim Robbiejem Williamsom na čelu ovog inovativnog pokreta.

Novi Horizonti u Metaverzumu

Bivši član grupe Take That i britanski kantautor, Robbie Williams, zakoračio je u neistraženi teritorij prihvaćajući Web3 prostor. U partnerstvu s londonskom tvrtkom Vertex Labs i njihovom metaverzum platformom LightCycle, Williams priprema jedinstvenu izvedbu u 3D metaverzumu. Ova avantura otvara vrata potpuno novom načinu doživljavanja glazbe i povezivanja s omiljenim izvođačima.

Nova Dimenzija Interakcije

Metaverzum, kao koncept, obuhvaća razne tehnologije, uključujući virtualnu stvarnost, proširenu stvarnost i mnoge druge. Ovaj digitalni prostor nudi realne osobne i poslovne doživljaje online, stvarajući beskrajne mogućnosti. Pandemija je ubrzala usvajanje virtualnih interakcija, pa ne čudi što mnoge industrije, uključujući zabavu, trgovinu, zdravstvo i obrazovanje, prepoznaju prilike koje nudi nastajanje metaverzuma.

Planirano za lansiranje u četvrtom kvartalu 2023., LightCycle obećava da će promijeniti igru. Riječ je o realnom virtualnom komercijalnom gradu koji je dizajniran da posluži mnogim industrijama, uključujući umjetnost, film, glazbu, igre, modu, sport, nekretnine i trgovinu. Izgrađen korištenjem Unreal Engine 5 i tehnologije obrade u stvarnom vremenu, LightCycle pruža besprijekoran i siguran doživljaj potpomognut blockchain tehnologijom. Korisnici mogu istraživati živahni metropol, interagirati s brendovima, prisustvovati događanjima uživo i uroniti u 3D svijet.

Robbie Williams u Digitalnom Središtu Pozornosti

Robbie Williams predan je održavanju veze sa svojim obožavateljima i vidi Web3 prostor kao priliku za istraživanje i kreativnost. On vidi novo tržište za otkrivanje glazbe i nudi jedinstvene prilike umjetnicima da se povežu s publikom. Putem tehnološke stručnosti LightCyclea, Robbie donosi svoju 25-godišnju obljetničku izvedbu u digitalni svijet, produžujući svoje glazbeno nasljeđe u metaverzumu.

Budućnost metaverzuma je intrigantna. S granicama između stvarnog i virtualnog svijeta koje se zamagljuju, uskoro bismo mogli svjedočiti izvedbama umjetnika koji su odavno preminuli. Virtualni metaverzumski okviri mogli bi postati pozornice za ikonične izvođače, stvarajući neviđene doživljaje za ljubitelje glazbe. Zamislite svjedočenje koncertu uživo gdje izvođač nastupa uz vjerne avatare svojih kolega, gurajući granice zabave.

LightCycle Preview

Uzbudnja raste jer će se pregled ovog povijesnog događaja u metaverzumu otkriti tijekom pregledne noći LightCyclea na summitu za investicije EDGE Global Web3 i AI u Hong Kongu 26. i 27. rujna 2023. Posjetitelji će dobiti uvid u ono što čeka obožavatelje kad događanje zaživi na platformi LightCycle kasnije ove godine.

Sara Ezen, izvršna direktorica LightCyclea, vjeruje da je koncert nešto zaista posebno. Ona si predstavlja pružiti predanom i strastvenom obožavateljskom bazenu Robbieja Williamsa neusporediv doživljaj u metaverzumu. Tehnološka naprednost LightCyclea obećava interakciju i angažman na višem nivou, a Sara s nestrpljenjem iščekuje koliko daleko mogu stići s ovim projektom.

Svijetla Budućnost

Kako tehnologija nastavlja napredovati, metaverzum je spreman transformirati ne samo glazbenu industriju, već i mnoge druge. Granice između stvarnosti i digitalnih svjetova postaju sve nejasnije, a mogućnosti su ograničene samo našom maštom. U ovom uzbudljivom vremenu, mogli bismo svjedočiti više umjetnika koji prihvaćaju metaverzum, nudeći obožavateljima dinamičan i uronjen doživljaj koncerta uživo.

Metaverzum mijenja način na koji komuniciramo s tehnologijom, a Robbie Williams, ulaskom u Web3 prostor putem LightCyclea, odnosi glazbu u nove dimenzije. Digitalni svijet se širi, nudeći nove prilike umjetnicima i njihovim obožavateljima. Dok idemo naprijed, metaverzum obećava nastavak evolucije, otvarajući svijet mogućnosti i preoblikujući zabavnu industriju.

U svijetu gdje se umjetnost, tehnologija i kreativnost isprepliću, metaverzum je pozornica na kojoj se tek početak priče, i svi smo pozvani da budemo dio ovog revolucionarnog preobražaja.