Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

The Flash AR – interaktivno promotivno iskustvo

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Perfect Corp., vodeći pružatelj rješenja za AI i AR tehnologiju u području ljepote i mode, najavio je uzbudljivo partnerstvo s Warner Bros. Picturesom za lansiranje njihovog visoko očekivanog ljetnog blockbuster filma The Flash. U revolucionarnom potezu, Perfect Corp. je razvio interaktivno iskustvo filma uz pomoć dorađene stvarnosti (AR), omogućujući fanovima da se uđu u svijet Flasha putem njihove inovativne YouCam aplikacije.

Interaktivno AR iskustvo filma The Flash oživljava ikoničnu crvenu munju kacigu superheroja kroz realistično virtualno isprobavanje uz pomoć aplikacija YouCam Makeup i YouCam Perfect. Iskorištavanjem napredne AI virtualne tehnologije za isprobavanje, zaljubljenici u filmove mogu aktivirati svoje unutarnje superheroje i započeti vlastitu avanturu putovanja kroz vrijeme, sve to putem mobilnih uređaja.

Kroz upotrebu uzbudljivih filmskih filtera i efekata, fanovi mogu zakoračiti u cipele svog omiljenog superheroja i povezati se s The Flashom na potpuno nov način. Ovi ekskluzivni virtualni efekti, uključujući animirane naljepnice i uzbudljive filtere, stvaraju nevjerojatan stupanj uključenosti u filmu, zamagljujući granicu između radnje na filmskom platnu i stvarnosti.

Alice Chang, osnivačica i izvršna direktorica tvrtke Perfect Corp., izrazila je svoje oduševljenje partnerstvom, izjavivši: “Stvaramo snažne trenutke iz filma za fanove The Flasha pozivajući ih da zakorače u vlastitu kinematografsku avanturu s pomoću tehnologije virtualnog isprobavanja uz pomoć AI i AR tehnologije.” Ova suradnja između Perfect Corp. i Warner Bros. otvara hiperangažiranu i interaktivnu platformu za fanove kako bi se povezali sa svojim omiljenim superherojem.

Da biste doživjeli avanturu filma The Flash, fanovi mogu preuzeti aplikacije YouCam Makeup i YouCam Perfect putem App Storea ili Google Play Storea. Nakon instalacije aplikacija, korisnici mogu otključati ekskluzivne virtualne efekte i podijeliti svoj sadržaj putovanja kroz vrijeme na društvenim mrežama označavajući @YouCamApps i koristeći oznaku #TheFlash.

Perfect Corp. etablirao se kao vodeći pružatelj SaaS rješenja za AI i AR tehnologiju u području ljepote i mode. Partnerstvom s velikanima industrije poput Warner Bros.-a, oni revolucioniziraju iskustvo kupovine i osnažuju brendove da prihvate digitalni svijet kao primarni. Kroz njihov asortiman poslovnih rješenja, Perfect Corp. omogućuje brendovima da pruže uključujuća, personalizirana i tehnološki napredna putovanja kupovine koja zadovoljavaju stalno mijenjajuće potrebe potrošača.

Asortiman aplikacija YouCam, uključujući YouCam Makeup i YouCam Perfect, nudi korisnicima jedinstvenu platformu za virtualno isprobavanje novih proizvoda za ljepotu, primanje personaliziranih dijagnoza kože, uređivanje fotografija i dijeljenje iskustava unutar živahne YouCam zajednice. Svojim fokusom na inovacije i naprednu tehnologiju, Perfect Corp. neprestano ruši granice i redefinira način na koji potrošači komuniciraju sa svojim omiljenim brendovima.

Dok se datum lansiranja filma The Flash približava, fanovi s nestrpljenjem očekuju priliku da zakorače u cipele svog voljenog superheroja. S moći AI i AR tehnologije na dohvat ruke, oni mogu započeti uzbudljivu avanturu putovanja kroz vrijeme i doista postati dio radnje na filmskom platnu. Interaktivno AR iskustvo filma The Flash postavlja novi standard uključenosti i zabave, brišući granicu između fikcije i stvarnosti na način koji će očarati publiku.

Zaključno, partnerstvo Perfect Corp.-a i Warner Bros. Picturesa za interaktivno AR iskustvo filma The Flash predstavlja uzbudljiv prekretnicu u području zabave i tehnologije. Spajanjem snage AI, AR tehnologije i voljenih superheroja, fanovima se pruža nevjerojatna prilika za povezivanje s omiljenim likovima i sudjelovanje u vlastitim kinematografskim avanturama. Ovo uzbudljivo i hiperangažirano iskustvo postavlja temelje za novo doba u kojem će se filmovi doživljavati i uživati, donoseći čaroliju srebrnog ekrana izravno u ruke obožavatelja diljem svijeta.