Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Enterprise Metaverse Summit 2023: Istraživanje budućnost XR-a

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Visoko očekivani Enterprise Metaverse Summit 2023, organiziran od strane Economist Impacta, namjerava revolucionirati globalnu XR (Extended Reality) zajednicu. Održava se danas, na prestižnoj lokaciji Hilton London Bankside 28. lipnja do 30. lipnja. Ovo dvodnevno događanje obećava donijeti prekretnicu u industrijskom metaverzu i povezanim tehnologijama.

Summit ima za cilj istražiti potencijal industrijskog metaverza, ključnog aspekta Industrije 4.0, kojeg stručnjaci predviđaju da će doseći izniman iznos od gotovo 48 milijardi američkih dolara, prema istraživanju McKinseya. Sudionici će se upustiti u ključne rasprave o industrijskim slučajevima korištenja, digitalnim blizancima, imerzivnoj hardveru i softveru, kao i teorijskim i etičkim pitanjima njegovog razvoja.

Iskorištavajući snagu virtualne, dorađene, miješane i proširene stvarnosti (VR/AR/MR/XR), Enterprise Metaverse Summit predstavit će priznate pionire u ovom području. Ti predvodnici će raspravljati o naprednim tehnologijama poput 5G mreže, blockchaina, kriptovaluta i umjetne inteligencije (AI), među ostalima, koje mijenjaju industrijsku panoramu.

S više od 100 cijenjenih predavača i više od 60 glavnih i paralelnih sesija, Summit će privući raznoliku publiku od preko 300 sudionika. Među istaknutim sudionicima su Eva Maydell, članica Europskog parlamenta; Sudeep Shetty, Globalni glavni informacijski i transformacijski direktor tvrtke BRITVIC PLC; te dr. Lisa Cameron MP, predsjednica All Party Parliamentary Group za kriptovalute i digitalnu imovinu u britanskom parlamentu.

Događaj će također ugostiti stručnjake poput Holly Landry, glavnog direktora za podatke u tvrtki Maersk; Lisa Smith, partnera i voditeljice inkluzije u tvrtki Unlimited Reality, Deloitte; i Gerharda Kressa, potpredsjednika portfelja Xcelerator i digitalnog poslovanja u tvrtki Siemens. Osim toga, predstavnici poznatih organizacija poput Meta Platforms, PricewaterhouseCoopers (PwC), VRARA London, HTC VIVE, Deloitte, Aveva, BGC X i drugih bit će sponzori ovog izvanrednog događanja.

Enterprise Metaverse Summit pružit će iskustvo uranjanja, uključujući zanimljive panel rasprave i razgovore uz vatru. Zapaženi govornici iz Meta Reality Labs, Meta; The Estée Lauder Companies; XR Association; Coinbase Asset Management; i The Metaverse Institute podijelit će svoje uvide i stručnost. Dr. Muhsinah Morris, direktor Metaversityja i docent na Morehouse Collegeu, te dr. Christina Yan Zhang, izvršna direktorica Metaverse Instituta, također će biti prisutni kako bi osvijetlili budućnost XR tehnologije.

The Economist, poznat po svojem uglednom izvještavanju o globalnim događanjima, bit će domaćin događanja uz Abby Bertics, dopisnicu za znanost, i Hala Hodsona, urednika za posebne projekte. Dodatno, Walter Pasquarelli, voditelj Tehnologije i Društva u Economist Impactu, pridonijet će izvanrednim panel raspravama Summita.

Enterprise Metaverse Summit 2023 pruža neponovljivu priliku profesionalcima, inovatorima i entuzijastima da se povežu, razmijene ideje i oblikuju budućnost XR tehnologije. Dok se svijet brzo razvija prema Industriji 4.0, ovaj događaj djeluje kao katalizator za prihvaćanje transformacijskih tehnologija koje mogu poboljšati sigurnost na radnom mjestu, povećati učinkovitost obuke i potaknuti suradničke napore.

Kako se odbrojavanje do ovog revolucionarnog događanja započinje, globalna tehnološka zajednica s nestrpljenjem očekuje Enterprise Metaverse Summit 2023, na kojem će se sudariti inovacija, mašta i industrijska transformacija.