Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Porsche surađuje s Microsoftom na revoluciji vještina u Metaverzumu

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Porsche Cars North America udružio je snage s Microsoftom kako bi uveo najnovija tehnološka dostignuća u svoje automobilske usluge u SAD-u. Suradnja će koristiti HoloLens 2 i Dynamics 365 vodiče za revoluciju u vještinama, obuci i korisničkim iskustvima.

HoloLens 2, koju je Microsoft opisao kao ‘industrijsku metaverzum tehnologiju’, pruža impresivna iskustva koja omogućuju suradnju u stvarnom vremenu. Korištenjem ove tehnologije, Porsche može poboljšati učinkovitost i dosljednost svojih automobilskih usluga, podižući svoje inicijative transformacije oblaka na višu razinu.

Microsoft je najavio da Windows 11 dolazi na HoloLens 2, kao besplatna nadogradnja u prvoj polovini ove kalendarske godine, kao dio svoje strateške predanosti HoloLens 2, mješovitoj stvarnosti i industrijskom metaverzumu. Uz ovo, nove značajke dodane su u vodiče za Dynamics 365, uključujući značajke 3D zabilješki koje korisnicima omogućuju da zabilježe bilo što im je na dohvat ruke, stvarajući besprijekoran spoj fizičkog i virtualnog sadržaja.

Industrije prihvaćaju metaverzum kako bi poboljšale svoje procese i korisnička iskustva. Industrijski metaverzum kombinira vrhunske tehnologije kao što su računalstvo u oblaku i rubno računalstvo, digitalni blizanci i simulacije strojnog učenja za bolje razumijevanje, predviđanje i interakciju s fizičkim svijetom. Daljinska suradnja, 3D vizualizacija i predviđanja temeljena na umjetnoj inteligenciji samo su neki od primjera novih mogućnosti koje su prihvatile industrije, od proizvodnje do zdravstva.

Mješovita stvarnost je na čelu ove tehnološke revolucije. Spajanjem digitalnih informacija i fizičkih sustava, organizacije mogu inovirati na uzbudljive načine. HoloLens 2 je savršen alat za omogućavanje ove inovacije. Pruža impresivna iskustva koja omogućuju suradnju u stvarnom vremenu i osnažuju radnike na prvoj liniji. Besplatna nadogradnja sustava Windows 11 na HoloLens 2 podići će ova impresivna iskustva na nove visine.

Ova suradnja između Porschea i Microsofta dokaz je potencijala metaverzuma. Budućnost industrija leži u prihvaćanju mješovite stvarnosti i industrijskog metaverzuma. Uz najnovija tehnološka dostignuća, organizacije mogu unaprijediti svoje procese i korisnicima pružiti jedinstvena i impresivna iskustva.

Zaključno, suradnja Porschea i Microsofta označava uzbudljivo novo poglavlje u prihvaćanju metaverzuma od strane industrija. Korištenjem HoloLens 2 i Dynamics 365 Guides, Porsche može revolucionirati svoje vještine, obuku i korisnička iskustva. Industrijski metaverzum, pokretan mješovitom stvarnošću, omogućuje organizacijama bolje razumijevanje, predviđanje i interakciju s fizičkim svijetom. S Windows 11 koji dolazi u HoloLens 2 kao besplatna nadogradnja, budućnost industrija će postati još impresivnija i uzbudljivija.