Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Predstavljamo Meta Festival – prvi svjetski Metaverzum festival!

meta festival
Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Nakon uspješnog događaja u Berlinu 2021, ove godine Meta Festival poziva ljude diljem svijeta da im se pridruže u Metaverzumu. Osim što će moći čuti razne Web3 inovatore i poznate svjetske brandove, posjetitelji će se također moći međusobno družiti 24 sata u virtualnom okruženju. Održat će se 28. lipnja u Metapolisu – virtualnom svijetu u vlasništvu festivala. Sve što vam treba da biste sudjelovali je VR uređaj i pristup internetu.

Stižu veliki brandovi i poznata imena sa scene

Govornici na Meta Festivalu bit će razni tehnolozi, Web3, blokchain i kripto stručnjaci, osnivači startupa, umjetnici, razni kreativci i mnogi drugi. Prva grupa potvrđenih govornika dolaze iz brandova poput H&M, Calvin Klein, Headspace, WIRED, Volkswagen Group, Coca Cola, Netflix, Paramount, PwC i Heineken. Također, dobro poznata imena iz metaverzum svijetova poput Gmoney, Cathy Hackl i DRESSX.

“Unatoč tome što mnogi pričaju o Metaverzumu, rijetki su ga stvarno iskusili” – tvrdi Max Pinas, izvršni direktor u DEPT-u. Nastavlja: “Želimo da svi brandovi i zainteresirani pojedinci mogu iskusiti potencijal metaverzuma. Nadamo se da ćemo pomoći posjetiteljima u otkrivanju nove faze u životu njihovog virtualnog branda tako što dovodimo širok spektar govornika”

Festival će se držati pet tema: Web3, imerzivna/prožimajuća iskustva, Pop kultura, Diehard Tech i Betterverse. Festival je otvoren i besplatan za sve koji se registriraju putem web stranice meta-festival.com, no postoji ograničen broj karata. Financiran je od strane globalnih digital-agencije DEPT® i JOURNEE, metaverzum tvrtke. Svakodnevne novosti o događaju možete vidjeti na društvenim mrežama Meta Festivala – LinkedInTwitter i Instagram.