Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

VIDEO Prvi glazbeni spot u metaverzumu – Snoop Dogga i pjesmu “House I built”

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Novi vlasnik Death Row Recordsa Snoop Dogg objavio je prvi virtualni glazbeni video proizveden u Sandbox virtualnom svijetu. Riječ je o pjesmi “House I Built”.

Snoop Dogg se pojavljuje kao voxel avatar u metaverzum spotu, zajedno sa Steveom Aokijem i Blondishom, a napravljen je pomoću VoxEdita i Game Makera, besplatnih alata za kreiranje sadržaja koje je generirao The Sandbox.

Video je smješten u digitalnom području s temom Snoop-a pod nazivom ‘Snoopverse‘, koje je trenutno u fazi izrade u The Sandboxu. Korisnici koji plaćaju pretplatu u Snoopverseu moći će posjetiti virtualnu repliku Snoopove vile iz stvarnog života i prisustvovati virtualnim nastupima.

Snoopov spot, prvi takve vrste, pokrenut će revoluciju u glazbenoj industriji i omogućiti glazbenicima novi način izražavanja.

Snoop Dogg je izjavio: “Pjesma ‘House I Built’ povlači paralelu između načina na koji sam konstruirao svoj život i karijeru i kako gradim svoj Snoopverse virtualni svijet u The Sandboxu. Bilo da se radi o Metaverseu ili svemiru, riječ je o održavanju stvarnosti, o tome da budete svoj i da maksimalno iskoristite svaku priliku.”

Poslušate li pjesmu “House I built” čut ćete nekoliko referenci na Snoopovu uključenost u metaverzum i kriptovalute.

Nakon što je ove godine kupio Death Row Records, Snoop je rekao da će izdavačku kuću pretvoriti u NFT te da će ona postati dio Metaverzuma.

“Death Row će biti NFT. Stvarat ćemo umjetnike kroz metaverzum. …želimo biti prvi glavni u metaverzumu” rekao je Snoop.

Pogledajte prvi metaverse glazbeni spot:

Izvor: sandbox.game