Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Revolucioniranje maloprodaje: Pregled 3D Clouda tvrtke Marxent

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Maloprodajna industrija se brzo razvija, a tehnologija potiče ovaj napredak. Jedna tehnološka inovacija koja je postala popularna u maloprodajnom svijetu je 3D Cloud tvrtke Marxent. To je napredni sustav za upravljanje i objavljivanje 3D sadržaja namijenjen poboljšanju iskustva kupaca u maloprodaji.

3D Cloud je svestrana platforma koja se može koristiti na razne načine kako bi se poboljšalo uključivanje kupaca. Na primjer, može stvoriti interaktivne 3D prezentacije proizvoda, što omogućuje kupcima da vizualiziraju i manipuliraju proizvodima u stvarnom vremenu. Ova značajka može biti posebno korisna u industriji poboljšanja doma i namještaja, gdje kupci mogu vidjeti kako će komad namještaja izgledati u svom prostoru.

Još jedna prednost 3D Clouda je njegova sposobnost stvaranja dorađene stvarnosti (AR) i virtualne stvarnosti (VR) iskustva. AR tehnologija omogućuje kupcima da vide virtualne objekte preslikane na stvarni svijet, dok VR tehnologija uranja kupce u potpuno virtualno okruženje. Obje ove tehnologije kupcima nude jedinstven i zanimljiv način interakcije s proizvodima.

Jedan primjer kako se 3D Cloud koristi u maloprodajnoj industriji je s divom za poboljšanje doma Lowe’s. Lowe’s je integrirao 3D Cloud u svoju mobilnu aplikaciju, što omogućuje kupcima da koriste AR tehnologiju kako bi vizualizirali kako će namještaj ili dekor izgledati u njihovom domu. Ova je značajka bila hit među kupcima, a Lowe’s izvještava da je vidio povećanje angažmana i prodaje od kada je implementirao tehnologiju.

Još jedan primjer 3D Clouda u akciji je s modnom trgovinom Rebecca Minkoff. Brend je koristio 3D Cloud za stvaranje interaktivnog izložbenog prozora koji omogućuje kupcima da vide virtualne verzije najnovije kolekcije Rebecca Minkoff. Ova inovativna upotreba tehnologije pomogla je stvoriti pompu oko brenda i povećati promet u trgovinama.

3D Cloud nije koristan samo za trgovce, već i za proizvođače i dizajnere. Platforma nudi način za dizajnere da lako stvaraju i upravljaju 3D sadržajem koji se može podijeliti s trgovcima i proizvođačima. To olakšava proces razvoja proizvoda i pomaže u osiguravanju da su svi na istoj stranici.

Zaključno, 3D Cloud od Marxenta revolucionizira trgovinsku industriju nudeći inovativan način za angažiranje kupaca i olakšavanje procesa razvoja proizvoda. Njegova raznolikost i jednostavnost korištenja čine ga vrijednim alatom za trgovce, proizvođače i dizajnere. Kako tehnologija nastavlja oblikovati trgovinski pejzaž, platforme poput 3D Cloud postat će sve važnije za tvrtke koje žele ostati ispred krivulje.