Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Sense Arena – NHL interaktivna VR hokejaška obuka

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Nacionalna hokejaška liga (NHL) sprema se revolucionirati sportsku obuku u svojoj inovativnoj suradnji s pružateljem VR sportske obuke, Sense Arenom. Partnerstvo donosi NHL Sense Arenu, interaktivnu platformu virtualne stvarnosti (VR) osmišljenu da podigne hokejašku obuku na potpuno novu razinu. Nudeći jedinstvenu kombinaciju imerzivne tehnologije i profesionalnog sporta, NHL Sense Arena ima za cilj promijeniti način na koji igrači i obožavatelji komuniciraju s igrom.

Pogled na Put Sense Arene

Prvotno predstavljena 2018. godine, Sense Arenina hokejaška platforma korisnike je uvela u dinamičan svijet virtualnih izazova i vježbi, pažljivo osmišljenih kako bi se usavršile vještine na ledu i poboljšala ukupna izvedba. Profesionalne sportske organizacije, uključujući LA Kings i New Jersey Devils, brzo su prepoznale njezin potencijal te su usvojile platformu za obuku svojih sportaša. Svestranost platforme omogućila je održavanje treninga gotovo bilo gdje, od svlačionice do udobnosti hotelske sobe.

Evolucija: NHL Sense Arena

Na temelju uspjeha svog prethodnika, NHL Sense Arena predstavlja prirodan korak naprijed u svijetu hokejaške obuke. Ova revolucionarna platforma ukrašena je ikoničnim dresovima i logotipovima svih 32 NHL momčadi, pružajući korisnicima neusporedivu priliku za treniranje i natjecanje kao NHL igrači ili golmani. Uz podršku osobnih hokejaških palica, korisnici se mogu potpuno uroniti u igru, sve dok predstavljaju svoje omiljene NHL franšize.

Bob Tetiva, vizionarski osnivač i izvršni direktor Sense Arene, izrazio je svoje uzbuđenje zbog suradnje, priznavši ogromnu strast NHL obožavatelja i potencijal platforme da pruži autentično iskustvo NHL treninga. “Ova nova suradnja omogućit će ljubiteljima hokeja svih dobnih skupina da se natječu jedni protiv drugih u uzbudljivim vježbama, dok predstavljaju svoje omiljene NHL momčadi,” istaknuo je Tetiva.

Otkrivanje: Jesen 2023.

Iščekivana NHL Sense Arena planirana je za lansiranje u jesen 2023. godine, ekskluzivno kompatibilna s Meta Quest i Quest Pro naočalama. Inovacija leži u besprijekornoj integraciji s postojećom hokejaškom opremom korisnika, pružajući imerzivno iskustvo treninga koje ima stvaran utjecaj na izvedbu. Dodatno, za postojeće pretplatnike Sense Arene, prijelaz na NHL Sense Arenu je bezbrižan, uz besplatno ažuriranje platforme.

Neusporedivo Iskustvo Obuke

Nakon što smo osobno istražili Sense Areninu hokejašku platformu, bili smo zapanjeni raznolikim rasponom dostupnih virtualnih vježbi. Dok smo trenirali, aplikacija je pažljivo pratila ključne metrike izvedbe kao što su preciznost i brzina. Kombinacija realizma i tehnološkog angažmana ostavila nas je nestrpljivima da doživimo NHL Sense Arenu, s očekivanjem snažnog utjecaja na način na koji igrači i entuzijasti komuniciraju sa sportom.