Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Times Square nikada ne spava! Prošetajte “raskrižjem svijeta” – u virtualnoj stvarnosti i 5.7K kvaliteti!

Times Square
Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Prošetali smo Times Square-om. To je jedno od najpoznatijih i najprometnijih raskrižja na svijetu, poznato po svojim reklamnim svjetlima, uličnim izvođačima i noćnim klubovima.

Times Square je prvotno bio poznat kao Longacre Square. Godine 1904., The New York Times preselio je svoje sjedište na Broadway 42nd Street i otvorio novo sjedište s velikim neonskim natpisom “The Times”. Natpis je postao ikona raskrižja i 1907. godine raskrižje je preimenovano u Times Square. Times Square je brzo postao popularno odredište za turiste i stanovnike New Yorka. U 1920-ima i 1930-ima, raskrižje je bilo središte zabavne industrije, s brojnim kazalištima, noćnim klubovima i filmskim studijima.

Danas je Times Square i dalje popularno turističko odredište. Raspon reklamnih svjetala na raskrižju je najduži na svijetu i uključuje ikonične reklame kao što su Coca-Cola, Pepsi i M&M’s. Times Square je također dom mnogih uličnim izvođačima, uključujući glazbenike, plesače i glumce.

Ovaj njujorški trg je najprometnija pješačka zona na svijetu zbog čega ga ponekad nazivaju i „Raskrižjem“ ili „Srcem svijeta“. U videu pogledajte kako izgleda jedna tipična večer na trgu koji nikada ne spava!

Upute za gledanje:

• ukoliko snimku gledate putem mobitela okrenite ekran u desno ili lijevo i razgledajte okolinu
• ukoliko snimku gledate putem laptopa ili računala, pritisnite desnu tipku miša i povucite pogled desno ili lijepo i razgledajte okolinu
• ukoliko snimku gledate preko VR headset uređaja, prebacite se na 360 snimku i uživajte u potpunom dojmu!

Video je snimila agencija Prilika Grupa u tehnologiji VR 360.