Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

VR Skater donosi uzbudljivo skating iskustvo na PSVR2

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Entuzijasti skateboardinga i obožavatelji kultne serije Tony Hawk’s Pro Skater imaju razlog za slavlje jer se VR Skater na PSVR2 sprema pružiti uzbudljivo iskustvo skateboardinga u virtualnoj stvarnosti koje su oduvijek željeli. Igra, razvijena od strane DEFICIT-a i objavljena od strane Perp Games-a, bez problema prenosi zaraznu igru Tony Hawk-ovih igara u područje virtualne stvarnosti. Sa kombinacijom fizičkih pokreta i preciznih kontrola, VR Skater obećava uzbudljivu nadopunu PSVR2 knjižnici igara.

Mnogi igrači imaju lijepa sjećanja na okupljanje ispred malog televizora, uključujući intenzivna natjecanja i druženja dok su igrali Tony Hawk’s Pro Skater na PS1 konzoli. Međutim, dani igranja rame uz rame izgledaju kao daleka uspomena. Zahvaljujući razvoju virtualne stvarnosti, VR Skater ponovno donosi uzbuđenje i zajedništvo na potpuno nov način. Igra dočarava bit skateboardinga, omogućavajući igračima izvođenje trikova, postizanje visokih rezultata i uranjanje u virtualni svijet koji podsjeća na skateboard igre iz ranih 2000-ih.

Prikazana verzija VR Skatera putem demoa pokazuje potencijal za pružanje autentičnog iskustva skateboardanja. Iako je dostupan sadržaj u demo verziji ograničen, uključujući tutorial, dva slobodna terena i bonus “Mega Rampu”, ima dovoljno toga za istraživanje i savladavanje. Fizički zahtjevi igre zahtijevaju od igrača korištenje ruku za kontroliranje brzine daske i izvođenje trikova, oponašajući iskustvo skateboardanja u stvarnom životu. Taj aspekt donosi izazov i uranja igrače u proces stvaranja mišićne memorije kako bi postali nezaustavljivi strojevi za skupljanje bodova.

Vizualno, VR Skater prihvaća jednostavan grafički stil koji budi nostalgiju za ranim skateboard igrama. Iako grafika možda nije revolucionarna, doprinosi ukupnom estetskom dojmu i dočarava bit žanra. Svaki teren je dizajniran s tematskim elementima, poput luka koji uključuje kick-flipove i grinds preko kontejnera za prijevoz i starih dijelova brodova. Ti okruženja pružaju raznovrsne izazove i prilike za igrače da pokažu svoje vještine.

Jedna od prednosti igre leži u odzivnim kontrolama pokreta na PSVR2. Preciznost i točnost kontrolera poboljšavaju ukupno iskustvo igranja. Kontrolna shema VR Skatera djeluje čvrsto kada se igrači naviknu na mehaniku, osiguravajući da su sve pogreške rezultat korisničke greške, a ne loše kontrole. Krivudavi put učenja može biti izazovan za nove korisnike PSVR2, budući da igra naginje više simulaciji nego arkadnom stilu igranja. Međutim, zadovoljstvo koje proizlazi iz uspješnog izvođenja kombinacija i trikova čini taj put vrijednim.

Iako demo verzija VR Skatera pokazuje obećanje, postoje područja koja zahtijevaju poboljšanje prije njegovog očekivanog izlaska 21. lipnja. Manji problemi, poput pravopisnih pogrešaka u tekstu tutoriala, mogu se riješiti kroz dotjerivanje i ispravke grešaka. Također, poboljšanje grafičke kvalitete i dodavanje živahnijih elemenata razinama podiglo bi vizualnu privlačnost igre. Kako bi privukao širi krug igrača, pojednostavljena kontrolna shema za početnike koja bi koristila DualSense kontroler mogla bi pružiti pristupačniju točku ulaska za casual igrače.

VR Skater na PSVR2 predstavlja uzbudljivu i jedinstvenu nadopunu svijetu igara virtualne stvarnosti. Dočaravajući duh Tony Hawk-ovog Pro Skatera, igra nudi uranjanje i fizički angažirajuće iskustvo koje privlači zaljubljenike u skateboardanje i nove igrače. Iako postoje područja koja treba usavršiti, potencijal VR Skatera da postane nezaobilazan naslov za vlasnike PSVR2 neosporno je. Zakoračite u svijet virtualnog skateboardanja i oslobodite svoj unutarnji Tony Hawk bez stvarnih rizika. Pratite VR Skater i pripremite se za uzbudljivu vožnju.