Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Habytat: Novi revolucionarni mobilni metaverzum

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U svijetu neprekidne evolucije društvenih medija i digitalnih iskustava, DatChat Inc. je ostvario značajan napredak u revolucioniranju načina na koji se interaktira s virtualnim svijetom. S lansiranjem Habytata, svog otvorenog mobilnog metaverzuma, DatChat ima za cilj donijeti metaverzumsku avanturu masama, razbijajući barijere i pružajući jedinstvenu platformu korisnicima za zajedničko stvaranje, druženje i istraživanje.

Habytat verzija 1.0 uvodi korisnike u živopisni svijet Geniuz Cityja, umjetničkog utočišta inspiriranog poznatom umjetničkom četvrti Wynwood u Miamiju. Jedna od iznimnih značajki Habytata je besplatna dodjela NFT-ovima povezanih nekretnina i kuća, omogućavajući korisnicima da preuzmu vlastiti virtualni prostor unutar metaverzuma. Ovaj potez ne samo da pruža osjećaj vlasništva korisnicima, već im daje mogućnost prilagodbe vlastitih nekretnina i potpuno uranjanje u jedinstvena iskustva koja nudi Habytat.

Prepoznavajući ograničenja i visoke troškove povezane s postojećim platformama metaverzuma, Habytat pristupa demokratizaciji pristupa. Nudeći mobilno iskustvo kao prioritet i eliminirajući potrebu za skupocjenim VR naočalama ili metaverzumskim nekretninama, Habytat otvara put široj participaciji. Platforma ide dalje od dostupnosti, poboljšavajući korisničko iskustvo realističnim sadržajem, dnevnim nagradama, zanimljivim igrama i novim alatima.

Darin Myman, izvršni direktor tvrtke DatChat, objašnjava transformacijski potencijal metaverzuma, izjavljujući: “Sljedeća generacija društvenih medija promijenit će način na koji razmjenjujemo, pohranjujemo i kontroliramo naše informacije. Mogućnost brisanja ili čuvanja podataka promijenit će trenutačni model vlasništva nad podacima u korist potrošača.” S vizijom na umu, Habytat želi privući više pojedinaca u metaverzum i omogućiti im da iz prve ruke dožive njegovu vrijednost.

Habytatova predanost neprestanom inoviranju očita je u njegovom planu razvoja. Verzija 2.0, koja će biti lansirana u lipnju 2023., obećava potpuno iskustvo virtualne stvarnosti, umjetnu inteligenciju ljubimaca s interaktivnim parkom za pse, glazbenu četvrt i još mnogo uzbudljivih značajki koje će obogatiti korisničko uranjanje i zadovoljstvo.

Službena valuta u Habytatu je “Nirad”, koja se može zaraditi kroz sudjelovanje na društvenoj mreži DatChat+ ili unutar samog Habytata. Ova valuta omogućava korisnicima nadogradnju njihovih nekretnina i daljnje obogaćivanje njihovih iskustava u metaverzumu.

S dostupnošću kao besplatno preuzimanje za iOS i Android uređaje, Habytat osigurava da se svatko može pridružiti virtualnom svijetu i biti dio digitalne revolucije. Kroz Habytat, SmarterVerse, podružnica tvrtke DatChat, predvodi demokratizaciju metaverzuma stvarajući platformu u kojoj se zajednica, poslovanje i život mogu zajednički stvarati na dosad neviđene načine.

Gianfranco Lopane, predsjednik SmarterVersea, izražava uzbuđenje za budućnost Habytata, izjavljujući: “Ovo je tek početak našeg putovanja. Ponosni smo na Habytat, ali najbolje tek dolazi.” Posvećeni tim razvijatelja igara, grafičkih umjetnika i programera stražnjeg kraja neumorno su radili na stvaranju Habytata 1.0, stvarajući temelje za još impresivnija unapređenja u metaverzumu.

Habytat, SmarterVerseov podružnica tvrtke DatChat Inc., predstavlja značajan korak u evoluciji društvenih medija i digitalnih iskustava. Smanjenjem prepreka pristupa, Habytat korisnicima omogućuje da se urone u svijet u kojem mogu zajednički stvarati, povezivati se i istraživati, istovremeno zadržavajući kontrolu nad svojim podacima i privatnošću. S inovativnim značajkama i predanošću osnaživanju korisnika, Habytat vodi putem prema novoj eri društvenih medija i vlasništva nad podacima.

Za započinjanje vlastitog putovanja u Habytatu metaverzumu, posjetite habytat.io i pridružite se digitalnoj revoluciji već danas.

Izvor slike: Habytat