Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Crab Whackers – VR igra u nastanku napreduje iz dana u dan

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U prošlosti smo objavili članak o Crab Whackers. Ukratko, to je dinamična i brza igra Tower Defense u VR-u. Sadrži zabavna iskustva, puno smiješnih interakcija, jedinstvene predmete oružja i neprijatelje koje treba poraziti. Sadrži razne vrste neprijatelja koji će vas natjerati da promijenite strategiju napada. Da biste pročitali više o tome, kliknite ovdje.

Nedavno smo se obratili programeru SmallRiceDoug, ili ukratko Dougu, u nadi da ćemo nastaviti s njegovim razvojnim putom i nismo bili razočarani.

Stalna ažuriranja

Iako je trenutačno samo jedan čovjek, Doug nastavlja slati ažuriranja o svom razvojnom statusu. Kroz mjesece, Doug je popravio mnogo buggova koje su prijavili testeri. Također je dodao malo osobnosti svojim golubovima trgovcima kako bi ih mogli lako raspoznati. Prijašnji veliki dodatak je bio rakovski piratski brod koji bi ispaljivao svoje topove na igrača i, katkad, na svoje rakove. U tom slučaju su kolateralna žrtvovanja prihvatljiva. Trenutno radi na intrigantnom konceptu unajmljivanja majmuna kao plaćenika, dodajući jedinstveni element igrivosti. Igrači bi namamili te majmune bananama, pretvarajući ih u kung fu borce i proširujući borbenu dinamiku igre.

Formiranje tima


Zadnji put kad smo razgovarali s njim, SmallRiceDoug je spomenuo da pokušava dodati neke nove članove i želi stvoriti razvojni tim gdje bi mogli zajednički raditi na igri. Prepoznajući važnost uglađene igre, Doug izražava svoju namjeru da zaposli još ljudi kako bi poboljšao ukupnu kvalitetu. On dijeli svoje tekuće razgovore s potencijalnim QA testerom i interes koji pokazuje nekoliko pojedinaca. Međutim, Doug priznaje izazove pronalaženja predanih članova tima, jer neki pojedinci u početku pokazuju interes, ali ne uspijevaju ga slijediti. Izgradnja predanog tima i dalje je ključna za osiguravanje uspjeha igre i kontinuiranog razvoja.

Nova mini igra

Doug je nedavno izdao novu mini igru ​​pod nazivom Roast. Vaš cilj je staviti marshmellows sljez na logorsku vatru i ispeći ih! Stavljanjem marshmallowa na vatru dulje, zaradit ćete više gnjecavih bodova, ali pazite, to će dati vašim neprijateljima priliku da unište vaš sljez! Nakon pečenja morate kombinirati svoj marshmallow sljez s gramom i čokoladnom karticom kako biste dovršili smore. Igrač s najviše gnjecavih bodova na kraju pobjeđuje!

Službeno izdavanje igre


Zadnji put kad smo razgovarali s Dougom, pitali smo o potencijalnom službenom izdanju na popularnim platformama poput Meta/Steam. Doug dijeli svoje oklijevanje, objašnjavajući da ograničene povratne informacije igrača o kasnijim razinama i raznim varijacijama neprijatelja zahtijevaju daljnje usavršavanje. Dougu je prioritet stjecanje povjerenja u kvalitetu igre i generiranje većeg interesa prije službenog izdanja.

Unatoč izazovima s kojima se Doug suočava na svom putu razvoja igre, njegova strast i predanost blistaju.
Zasad je to sve. Oduševljeni smo što znamo da Doug nije odustao od igre i da je i dalje shvaća vrlo ozbiljno. Jedva čekamo sljedeće ažuriranje. Da biste se pridružili službenom Discord serveru Crab Whackers, kliknite ovdje i podijelite svoje ideje i razmišljanja o igri.