Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Arvizio otkriva AI-osnaženi AR Instruktor za osiguranje kvalitete

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U izvanrednom potezu, Arvizio, pionir u rješenjima za dorađenu i mješovitu stvarnost za poslovni sektor, predstavio je naprednu značajku potaknutu umjetnom inteligencijom za svoju cijenjenu platformu AR Instruktor. Ovo unapređenje koristi najnoviju tehnologiju umjetne inteligencije kako bi omogućilo vizualnu inspekciju i osiguralo ispravnost radnih uputa te povećalo osiguranje kvalitete izvedenih zadataka. Dublje ćemo se pozabaviti detaljima ovog inovativnog razvoja i njegovim potencijalnim utjecajem na poslovne operacije, održavanje, obuku i terensku uslugu.

Vizualna inspekcija pomoću AI-a

Arviziova AI-zasnovana značajka vizualne inspekcije predstavlja promjenu paradigme u području AR obuke i radnih uputa. Ova tehnologija omogućuje liderima u operacijama i terenskoj usluzi da stvore uzbudljive obuke dok istovremeno automatski otkrivaju i ističu bilo kakve odstupanja, jamčeći besprijekorno izvođenje ključnih zadataka.

Alex Berlin, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Arvizio, ističe revolucionarnu prirodu ovog integriranja. On potvrđuje da je AR Instruktor već bio neprocjenjiv alat za tvrtke, ali dodavanjem prepoznavanja vizualne inspekcije i otkrivanja anomalija potaknute AI-jem, osigurava da obuka i operacije ne budu samo imerzivne, već i točne, poboljšavajući ukupno osiguranje kvalitete.

Ključne značajke AR Instruktora

  1. Oblak Usluge: AR Instruktor tvrtke Arvizio koristi AI za obuku slika i stvarnu zaključivanje kako bi brzo identificirao vizualne anomalije i nedostatke uspoređujući ih s obučenim skupovima podataka.
  2. AR-Upravljani Prikupljanje Podataka: Ova značajka proširuje aplikaciju AR Instruktora kako bi prikupljala i označavala slike za obuku skupova podataka, koristeći dorađenu stvarnost za vođenje procesa prikupljanja slika.
  3. Automatsko Otkrivanje Anomalija: Vizualne anomalije automatski se identificiraju i ističu, brzo obavještavajući polaznike i operatere o bilo kakvim odstupanjima od standarda.
  4. Bezšavna Integracija: AI unapređenja bez problema se integriraju s postojećim značajkama AR Instruktora, kao što su upute korak po korak i autorizacija bez koda, pružajući sveobuhvatan AR doživljaj.

Jedan od ključnih izazova s kojima se tvrtke suočavaju danas jest manjak radne snage. Unaprijeđeni AR Instruktor tvrtke Arvizio ima za cilj premostiti tu prazninu nudeći precizniju i detaljniju obuku i operativna rješenja. S ovim AI-zasnovanim mogućnostima, zaposlenici mogu stjecati potrebne vještine s većom točnošću i učinkovitošću, što u konačnici koristi organizaciji u cjelini.

Kompatibilnost na više platformi

AR Instruktor je svestrano rješenje koje podržava niz vodećih AR/VR naočala i uređaja u industriji. To uključuje Microsoft HoloLens 2, Magic Leap 2, iPads, iPhones i Android mobilne uređaje. Arvizio je također najavio planove za podršku dodatnim naočalama, uključujući Quest 3, Vive XR Elite i naočale koje koriste Qualcomm Snapdragon Spaces.

Prilagođena rješenja

Arvizio ide dalje od gotovih rješenja i nudi prilagođeni razvoj koji odgovara vašim specifičnim poslovnim ciljevima. S njihovim iskustvom u području AR/VR, mješovite stvarnosti, AI-a i više, Arvizio može stvoriti snažna digitalna rješenja i pomoći u njihovoj bezbolnoj integraciji u postojeće IT sustave. Ovaj pristup osigurava glatki i učinkovit digitalni prijelaz za vašu tvrtku.

Zaključno, uvođenje AI-poboljšane vizualne inspekcije tvrtke Arvizio na njihovu platformu AR Instruktor predstavlja značajan korak naprijed u području rješenja za dorađenu i mješovitu stvarnost za poslovni sektor. S obećanjem preciznije obuke i poboljšanog osiguranja kvalitete, Arvizio je spreman revolucionirati način na koji tvrtke pristupaju operacijama, održavanju, obuci i terenskoj usluzi. S obzirom na to da manjak radne snage i dalje izaziva organizacije, ova inovacija nudi privlačno rješenje za premošćivanje tog jaza, čineći Arvizio ključnim igračem u evoluciji krajolika poslovne tehnologije.