Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

BOSS otkriva izložbeni prostor u Metaverzumu

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U revolucionarnom potezu koji pokazuje sraz modnog svijeta i tehnologije, BOSS je otkrio svoje imerzivno iskustvo prezentacijskog prostora u Metaverzumu, osvajajući modne entuzijaste i zagrljaj digitalne ere. Ova poznata modna marka pomjera granice uključivanjem umjetne inteligencije i gamifikacije u virtualni prostor, nudeći korisnicima interaktivno putovanje za istraživanje i kupnju najnovije BOSS kolekcije.

Nakon uspjeha svog kritički hvaljenog Modnog showa Proljeće/Ljeto 2023. u Miamiju, BOSS je odabrao Metaverse Fashion Week (MVFW) kao platformu za predstavljanje svog naprednog prezentacijskog prostora u Metaverseu. Od 28. do 31. ožujka, obožavatelji se mogu uroniti u vizualno impresivno digitalno proširenje Miamija, gdje se akvatična tema spaja s brutalističkim arhitektonskim elementima.

Prezentacijski prostor u Metaverseu ne samo da prenosi suštinu modnog revijalnog showa, već uvodi i nov način interakcije korisnika s BOSS proizvodima. Iskorištavajući snagu umjetne inteligencije, BOSS je preveo kreativni koncept modnog showa u virtualni prostor, premošćujući jaz između fizičkog i digitalnog svijeta.

Unutar prezentacijskog prostora u Metaverseu, korisnici mogu istražiti pet ikoničnih izgleda s revije, svaki povezan s relevantnim stranicama proizvoda na hugoboss.com. Od ključnih komada do vječnog krojenja i beznapornih kombinacija, kolekcija utjelovljuje dizajnerski kodeks BOSS-a. Potpisana crno-bijela i kamilja paleta boja marke isprepliće se s nježnim plavim naglascima, koji podsjećaju na Miamijev Modni show.

Ono što izdvaja BOSS uronjeni prezentacijski prostor je integrirani sloj gamifikacije. Korisnici se upuštaju u potragu kroz svijetlom ispunjen prostor, skupljajući objekte uz put. Nakon završetka avanture, nagrađeni su digitalnim modnim predmetom – plavim BOSS odijelom, viđenim na Miamijevom pisti – koji se može nositi na višenamjenskoj platformi avatara Ready Player Me.

Daniel Grieder, izvršni direktor HUGO BOSS-a, komentirao je brandov korak prema Metaverseu, rekavši: “Nakon niza NFT projekata, uronjeni prezentacijski prostor BOSS-a sljedeći je korak u našem istraživanju Web3 i Metaversa, uzbudljivih novih prostora za modne marke. Iskoristit ćemo prilike koje se otvaraju za pričanje priča o našem brendu i vidjeti to kao dodatni prodajni kanal unutar naše buduće omnichannel strategije.”

Hostan na Spatialu, jednom od suorganizatora Metaverse Fashion Weeka 2023, BOSS uronjeni prezentacijski prostor usklađen je s temom događaja “Budućnost nasljeđa”. Metaverse Fashion Week, sada u svojoj drugoj godini, predstavlja najnovija dostignuća u digitalnoj modi i spaja različite stvarnosti. Čak i izvan događaja, entuzijasti za digitalnu kupovinu mogu doživjeti BOSS prezentacijski prostor putem potpuno uronjenog virtualnog iskustva.

Stvaranje BOSS uronjenog prezentacijskog prostora rezultat je suradnje s Exclusibleom, Web3 agencijom za globalne brendove i korporacije, te Polycountom, njihovim studijem za Metaverse doživljaje. Zajedno su pomaknuli granice mode i tehnologije, omogućavajući BOSS-u da pionira put prema postizanju vodeće pozicije kao premium tehnološki usmjerenoj modnoj platformi diljem svijeta.

BOSS, kao brend, utjelovljuje duh hrabrih, samosvjesnih pojedinaca koji žive život onako kako sami žele. S raznolikom paletom kolekcija, uključujući tradicionalno krojenje, odijela za posebne prigode, ležernu odjeću, traperice, athleisure i dodatke, BOSS zadovoljava potrebe stila zahtjevnih potrošača diljem svijeta. Prisutnost brenda prostire se na preko 400 trgovina diljem svijeta, nudeći sveobuhvatno iskustvo modnim entuzijastima.

Kao glavni brend HUGO BOSS-a, jedne od vodećih kompanija u premium segmentu globalnog tržišta odjeće, BOSS nastavlja inovirati i osvajati modne entuzijaste svojim vizionarskim pristupom. Sa svojim ulaskom u Metaverse, BOSS postavlja temelje za novu eru mode, gdje se digitalna iskustva besprijekorno spajaju s umjetnošću dizajna.

U svijetu vođenom tehnološkim napretkom, BOSS-ov uronjeni prezentacijski prostor u Metaverseu simbolizira hrabri skok u budućnost mode, dokazujući da granice kreativnosti i inovacija nisu ograničene. S ovim vizionarskim pristupom, BOSS se uspješno etablira kao lider u neprestano mijenjajućem krajoliku mode i tehnologije.

Ako želite posjetiti BOSS-ov prezentacijuski prostor, kliknite ovdje.