Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Predstavljen Cloudverse – Alibabin Metaverzumski Launchpad

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Alibaba Cloud, cloud divizija poznatog kineskog tehnološkog diva Alibaba (BABA), nedavno je predstavila svoju najnoviju inicijativu u brzo rastućem svijetu metaverzuma. U strategijskoj suradnji s Avalancheom, istaknutom blockchain platformom, Alibaba Cloud je razvio Cloudverse – inovativni launchpad s ciljem osnaživanja poslovanja u stvaranju i upravljanju vlastitim metaverzumskim prostorima.

Primarni cilj Cloudversea je pružiti sveobuhvatno rješenje od početka do kraja, omogućavajući tvrtkama da učinkovito prilagode i održavaju svoje metaverzumske okoline. Iskorištavanjem naprednih mogućnosti Avalanche blockchaina, tvrtke mogu otključati nove načine uključivanja s kupcima i revolucionirati svoje digitalne interakcije.

U okviru ove suradnje, Avalanche će pružiti temeljnu tehnologiju potrebnu za izgradnju metaverzumskih prostora, dok će Alibaba Cloud doprinijeti svojim stručnostima u računalnom i pohrambenom infrastrukturom. Ovaj zajednički napor kombinira snage obje tvrtke, osiguravajući besprijekornu integraciju blockchain inovacija i snažnih cloud usluga.

Alibabinu odluku o suradnji s Avalancheom za razvoj Cloudversea ne treba izolirano gledati. To označava njihov drugi korak u blockchain partnerstvima u roku od mjesec dana, nakon ranijeg sporazuma s Mysten Labsom, razvijateljem Sui Layer 1 blockchaina, s ciljem pružanja usluga čvorova za provjeritelje na mreži testneta. Time se dodatno potvrđuje Alibabina predanost istraživanju potencijala blockchain tehnologije u različitim područjima.

Najava Alibabinog partnerstva s Avalancheom imala je umjeren utjecaj na nativni token AVAX, koji je doživio blagi rast vrijednosti od manje od 1% – s 16,86 dolara na 16,98 dolara do 15:20 UTC (11:20 a.m. ET). Međutim, dugoročne implikacije ove suradnje donose značajna obećanja kako za Alibaba Cloud, tako i za širi metaverzumski ekosustav.

Kako metaverzumi nastavljaju dobivati ​​na popularnosti kao uronjena digitalna okruženja, Cloudverse launchpad stavlja Alibaba Cloud na čelo ovog transformacijskog trenda. Pružajući tvrtkama sveobuhvatan alat za prilagođavanje i upravljanje metaverzumskim prostorima, Alibaba Cloud želi osnažiti tvrtke da inoviraju i reimagiraju angažman kupaca na potpuno nove načine.

Potencijalne primjene metaverzuma u različitim industrijama su ogromne, obuhvaćajući virtualno iskustvo kupovine, interaktivnu zabavu, udaljenu suradnju i obrazovanje. S podrškom Avalanche blockchain infrastrukture i snažnih računalnih i pohranbenih sposobnosti Alibaba Clouda, tvrtke mogu započeti svoje putovanje u metaverzum s povjerenjem, iskorištavajući sinergiju ovih naprednih tehnologija.

Suradnja Alibaba Clouda i Avalanchea predstavlja ključan korak u stalnoj konvergenciji cloud računalstva, blockchaina i metaverzumskih tehnologija. Putem Cloudversea, tvrtke mogu iskoristiti ogromne mogućnosti metaverzuma, oblikovati svoju digitalnu prisutnost i izgraditi snažnije veze sa svojim kupcima.

Dok Alibaba Cloud gradi metaverzumski launchpad Cloudverse na Avalanche blockchainu, poslovanjima širom svijeta otvara se nova era uronjenih iskustava. Ovo partnerstvo naglašava Alibabinu predanost iskorištavanju novih tehnologija i osnaživanju poduzeća da uspiju u neprekidno mijenjajućem se digitalnom krajoliku. Dok se revolucija metaverzuma nastavlja odvijati, Cloudverse launchpad postat će značajan katalizator inovacija, otvarajući vrata beskrajnim mogućnostima u području angažmana kupaca i digitalne interakcije.