Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

DigiLens i Taqtile se udružuju kako bi pomogli radnicima putem AR-a

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U jednoj presudnoj suradnji, DigiLens Inc. i Taqtile, Inc. udružili su snage kako bi predstavili napredno rješenje dorađene stvarnosti (AR) koje ima za cilj transformirati način obavljanja bitnih zadataka za radnike bez radnog stola u industriji i obrani. Kombiniranjem pametnih naočala ARGO™ tvrtke DigiLens i platforme za radne upute Manifest® tvrtke Taqtile, ovo partnerstvo ima za cilj pružiti snažno industrijsko rješenje koje poboljšava učinkovitost, preciznost i sigurnost za radnike diljem svijeta.

DigiLens, poznat po svojim pametnim naočalama ARGO, vodeći je u holografskim valovodima koji se koriste za XR zaslone. Njihova optička platforma i fotopolimerna tehnologija pružaju izuzetne performanse kako u zatvorenim prostorima tako i u svijetlim vanjskim uvjetima osvjetljenja, što ih čini savršenim za industrijska i obrambena okruženja. Za razliku od mnogih postojećih rješenja, pametne naočale tvrtke DigiLens imaju kompaktni dizajn koji ne zahtijeva modifikaciju, osiguravajući bezprijekorno integriranje u postojeće radne procese.

S druge strane, Taqtile je renomirani pružatelj softvera za radne upute temeljen na dorađenoj stvarnosti. Platforma Manifest koju je razvio Taqtile nadopunjuje hardver tvrtke DigiLens koristeći naprednu AR tehnologiju kako bi optimizirala operativne procese i unaprijedila točnost i dosljednost izvršavanja zadataka. Radnici koji koriste Manifest mogu jednostavno dokumentirati postupke održavanja i operativne postupke, slijediti korak-po-korak upute i analizirati izvedbu i povijest posla. Za složenije zadatke, napredna platforma omogućuje pružanje stvarne pomoći u stvarnom vremenu od stručnjaka koji mogu voditi radnike putem prostorno usidrenog sadržaja unutar AR okruženja.

Kombinacija tehnologija tvrtki DigiLens i Taqtile nudi izvanrednu skalabilnost, iznimnu kvalitetu i ekonomičnost. Radnici u industrijama poput proizvodnje, energetike, zdravstva, logistike, farmaceutske industrije, telekomunikacija i obrane mogu očekivati značajne koristi od ovog inovativnog rješenja. Ova suradnja ima za cilj revolucionirati rad bez radnog stola, omogućavajući operaterima na prvoj liniji da obavljaju zadatke bez korištenja ruku i s potpunom neovisnošću o položaju tijela.

Nima Shams, glavni direktor i potpredsjednik odjela za proizvode tvrtke DigiLens, izjavio je: “ARGO omogućuje operaterima na prvoj liniji pravu slobodu ruku, neovisnost o položaju tijela, a sada uz Manifest tvrtke Taqtile, čvrste radne upute bilo gdje, u bilo koje vrijeme, u bilo kojem okruženju. Manifest na ARGO-u pruža potpoki radni ekosustav, pružajući industrijskim i obrambenim radnicima platformu budućnosti; omogućavajući im da budu učinkovitiji, precizniji i agilniji dok su im ruke slobodne za obavljanje zadatka. “

Platforma Manifest omogućuje radnicima da učinkovito bilježe i dijele ključne informacije o poslu, osiguravajući da se zadaci izvršavaju bez grešaka i točno. Zahvaljujući vodstvu korak-po-korak i mogućnosti pristupa pomoći u stvarnom vremenu, radnici mogu učinkovitije rješavati probleme i prevladavati izazove.

Suradnjom tvrtki DigiLens i Taqtile otvara se mogućnost da radnici pristupaju ključnim informacijama u stvarnom vremenu, što može dovesti do revolucije u načinu obavljanja njihovih poslova. Ovo inovativno rješenje poboljšava produktivnost i sigurnost u različitim industrijama, omogućujući radnicima da obavljaju održavanje, popravke, inspekcije i druge postupke s većom učinkovitošću i preciznošću.