Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

FitXR u partnerstvu s olimpijskom prvakinjom za VR boks program

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

FitXR, vodeća aplikacija za virtualni fitness u metaverzumu, lansirala je uzbudljiv novi program treninga u suradnji s dvostrukom olimpijskom pobjednicom Nicolom Adams. Program pod nazivom “Boksaj kao profesionalac” ima za cilj pomoći korisnicima da postignu svoje fitness ciljeve kroz niz dinamičnih i pristupačnih treninga.

Najnovija ponuda FitXR-a potvrđuje njihovu posvećenost pružanju visokokvalitetnog sadržaja pretplatnicima dok proširuju svoj raspon virtualnih fitness opcija. Program “Boksaj kao profesionalac” namijenjen je korisnicima koji se nalaze na početničkoj i srednjoj razini, pružajući im priliku da se urone u virtualni svijet boksa pod vodstvom same Nicole Adams. Izgrađujući temeljne boksačke tehnike poput stavova, udaraca, kombinacija i obrane, korisnici mogu poboljšati snagu i brzinu s povjerenjem.

Lisa Raggiri, glavna direktorica marketinga u FitXR-u, izrazila je posvećenost tvrtke stvaranju pristupačnih programa treninga koji osnažuju pojedince na njihovom putu prema fitnessu. Raggiri je izjavila: “Trening programi mogu biti zastrašujući i preplavljujući, ali zajedno s Nicolom uspjeli smo stvoriti profesionalni program treninga za boks koji je ostvariv bez obzira jeste li početnik, novi u Box studiju ili napredni i želite poboljšati tehniku ili brzinu.”

Pretplatnici programa dobivaju pristup interaktivnim videima koji proučavaju osnove boksa, svaki trajanja od deset do petnaest minuta. Igračka priroda programa čini postizanje fitness ciljeva dostižnijim i ugodnijim. Završetkom trening programa, pretplatnici mogu očekivati primjetna poboljšanja u svojoj formi, tehnici, brzini, snazi i dosljednosti.

Nicola Adams, trenerica u FitXR-u i dvostruka olimpijska pobjednica, podijelila je svoje oduševljenje spajanjem igara i fitnessa kako bi inspirirala druge da usvoje zdrav i aktivan način života. Budući da je počela boksati u mladoj dobi, Adams razumije transformacijsku snagu sporta i nada se da će korisnici iz programa izaći osnaženi i energizirani, kako mentalno tako i fizički. Adams je također pohvalila FitXR zbog posvećenosti pružanju izvanrednog i inkluzivnog fitness iskustva za sve.

Lansiranje instruktorski vođenih trening programa predstavlja značajan korak naprijed za FitXR u izgradnji najuživljajnijeg kluba za virtualni fitness prilagođenog osobnim preferencijama članova zajednice. Tvrtka ima za cilj učiniti fitness dostupnijim i uživljajnijim, osnažujući pojedince da se osjećaju sigurno na svom putu prema blagostanju putem vođenog razvoja i poboljšanja potrebnih vještina, prilagođenom njihovom ritmu.

Kelly Cosentino, direktorica fitnessa u FitXR-u, izrazila je svoje oduševljenje lansiranjem trening programa ističući prednosti strukturiranih i progresivnih treninga. Rekla je: “Programi našim korisnicima pružaju strukturirane i progresivne treninge koji ih održavaju odgovornima i donose stvarne rezultate. Ništa nije zadovoljnije od označavanja svakog treninga i osjećaja jačanja iz treninga u trening.”

FitXR nastavlja revolucionizirati fitness industriju spajajući imerzivnu tehnologiju virtualne stvarnosti s treningom cijelog tijela osmišljenim od strane stručnjaka za fitness. Sa pet različitih studija vježbanja – Boks, Ples, HIIT, Kiparstvo i Borba – FitXR pruža istinski uživljajno, višekorisničko iskustvo uz konstantno osvježene treninge, okoline i glazbu.

VR fitness aplikacija FitXR trenutno je dostupna na Meta Quest 2, omogućavajući korisnicima da dožive budućnost fitnessa udobno iz svojih domova..

U suradnji s olimpijskom prvakom Nicolom Adams, FitXR je predstavio revolucionarni program treninga za boks u virtualnoj stvarnosti, revolucionirajući fitness u metaverzumu. Program pod nazivom “Boksaj kao profesionalac” nudi korisnicima svih razina vještine uronjeno iskustvo koje poboljšava njihove boksačke tehnike i cjelokupnu kondiciju.