Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Immersed otkazao model 2.5K naočala, usmjerenost na 4K

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

U neobičnom obratu događaja, tvrtka Immersed, akter na tržištu virtualne stvarnosti (VR), objavila je otkazivanje svojih 2.5K naočala zbog iznimno niskog interesa, unatoč njihovoj primamljivoj cijeni. Ova odluka dolazi dok se tvrtka usmjerava prema naprednijem 4K modelu koji se čini da je privukao pažnju entuzijasta za VR tehnologiju.

Slaba potražnja za modelom 2.5K

Linija Immersed Visor obećavala je vrhunsko iskustvo u virtualnoj stvarnosti s funkcijama poput mikro-OLED 4K rezolucije po oku, praćenja pogleda, praćenja ruku i mogućnostima proširene stvarnosti. Međutim, model 2.5K, čija je cijena iznosila 500 dolara, ostao je u sjeni 4K modela koji se ponosno isticao impresivnom rezolucijom po cijeni od 750 dolara.

Renji Bijoy, izvršni direktor tvrtke Immersed, otkrio je da je samo 4% pretprodaje bilo za model 2.5K, dok je nevjerojatnih 96% kupaca odabralo skuplju 4K verziju. Neočekivani prioritet za model s višom rezolucijom postavio je pitanja o prioritetima potrošača kad je riječ o VR tehnologiji.

Odluka o prekidu proizvodnje

S obzirom na očitu razliku u potražnji, tvrtka Immersed donijela je hrabru odluku o prekidu proizvodnje modela 2.5K naočala. Kako bi se nosila s razočaranim kupcima, tvrtka nudi “posebnu ponudu” ili povrat novca onima koji su prethodno naručili 2.5K model.

Bijoy je pojasnio da će se tvrtka Immersed u budućnosti isključivo usmjeriti na plasman 4K verzije, koja je očito osvojila popularnost među potrošačima.

Ekluzivna Izdanja Za Osnivače

Za entuzijaste koji s nestrpljenjem očekuju 4K model, Immersed je predstavio “Visor Izdanje Za Osnivače”. Po cijeni od 999 dolara, ova ekskluzivna verzija 4K modela dolazi s nekim poboljšanjima, uključujući ekskluzivnu prednju ploču. Još važnije, obećava rano slanje, s prednošću od šest mjeseci u odnosu na standardni 4K model.

Što Nas Očekuje U Budućnosti?

Otkazivanje modela 2.5K Visor i strateški pomak tvrtke Immersed prema fokusu na 4K verziju bude znatiželju o budućim planovima tvrtke. Izvršni direktor Renji Bijoy mami naslovima da ima najavu zakazanu za četvrtak, nagovještavajući potencijalna iznenađenja za VR zajednicu.

Zaključak

Odluka tvrtke Immersed da prekine proizvodnju modela 2.5K Visor ističe brzu evoluciju VR tehnologije i potrošačke preference unutar industrije. Iako niža cijena može na prvi pogled izgledati privlačno, čini se da su potrošači spremni uložiti više u znatno veću rezoluciju, kao što pokazuje ogromna potražnja za 4K modelom.

Dok se tržište VR tehnologije nastavlja razvijati, hrabar potez tvrtke Immersed da optimizira svoju ponudu proizvoda ističe važnost vođenja u brzo napredujućem tehnološkom svijetu. S najavom tvrtke Immersed na vidiku, ostaje za vidjeti kako će tvrtka dalje osvojiti maštovite entuzijaste za VR. Ostanite s nama za najnovije vijesti i razvoje na ovom uzbudljivom polju virtualne stvarnosti.