Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Impresionirani ste metaverzumom? Neka vas dr. Sigmund Freud pošalje na besplatno putovanje u Beč

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Dr. Sigmund Freud je stigao u Metaverse. Možda je i bilo krajnje vrijeme. Upravo sada, čini se da svijet slijepo hrli prema metaverzumu, mreži virtualnih svjetova. I premda je proširenje naših horizonata uvijek dobra ideja, smatramo da bismo se trebali pobrinuti da se u digitalnom području ne izgubimo u potpunosti. Zato sada Metaverse omogućava razgovore gdje vas sluša otac psihoanalize, Sigmund Freud, u Decentralandu od ponedjeljka do petka od 12:00 do 14:00 sati.

Ostavljaju li vas zbunjenim pitanja poput “Što mislite o postojanju isključivo kao avatar?” Ili “Što gledanje ljudi u pikselima čini vašem libidu?”. Ako da, imate pravo na recept Sigmunda Freuda za besplatno putovanje u Beč. Samo unesite svoje podatke i svoje korisničko ime za Decentraland ispod i uz malo sreće moći ćete se odmoriti od novog digitalnog svijeta u Beču i uživati ​​u pravim stvarima poput komadića Sacher torte ili šetnje kroz pravi muzej.

Razgovarajte s dr. Freudom u Decentralandu, registrirajte se i osvojite jedno od 10 besplatnih putovanja u Beč ili besplatan ulaz u Muzej Sigmunda Freuda u Beču!

IZVOR: WIEN.INFO