Virtualna stvarnost

Vaš posrednik između stvarnog i virtualnog svijeta

Park Playground proširuje svoje UK odredište

Budi posrednik između stvarnog i virtualnog – podijeli članak:

Park Playground, vodeći pružatelj iskustava temeljenih na lokaciji i imerzivne virtualne stvarnosti (LBE), spreman je očarati publiku otvaranjem svog drugog najnovijeg i vrhunskog mjesta za zabavu uz virtualnu stvarnost u Birminghamu. Ova uzbudljiva ekspanzija označava značajan trenutak za Park Playground, dok nastavlja rasti kako u posjetiteljima tako i u prihodima.

Od osnutka 2018. godine, Park Playground doživljava izniman uspjeh, udvostručujući prihod na vrhu liste u 2022. godini. Nadalje, tvrtka bilježi značajan porast broja posjetitelja, s više od 20 000 ljudi koji su dobrodošli na njihova odredišta diljem svijeta samo u prvom tromjesečju ove godine. S takvim pozitivnim zamahom, Park Playground nastoji utemeljiti svoju prisutnost na britanskom tržištu.

Novootkriveno odredište u Birminghamu drugo je od tri planirane lokacije u vlasništvu tvrtke u Ujedinjenom Kraljevstvu, koje će se nadopuniti budućim franšiznim odredištima. Nudeći niz jedinstvenih i konkurentnih VR iskustava pogodnih za osobe starije od 7 godina, Park Playground ima za cilj privući raznoliku publiku.

Posvećenost tvrtke inkluzivnosti i pristupačnosti očita je u pristupu razvoju imerzivnih iskustava. Prepoznajući da je lokacijski VR često prvo upoznavanje s virtualnom stvarnošću za mnoge ljude, Park Playground dizajnira svoje igre uzimajući u obzir razne skupine ljudi, uključujući korporativne timove, grupe prijatelja i obitelji. Time se osigurava da svaki posjetitelj može uživati u interaktivnim i angažirajućim avanturama koje nudi Park Playground.

S prisutnošću na 13 odredišta u vlasništvu i franšizi u četiri zemlje, Park Playground pravi je hit u industriji imerzivnih iskustava temeljenih na lokaciji. Nedavno je proširio svoje poslovanje na azijsko-pacifičko tržište otvaranjem odredišta u Brisbaneu, Australiji. Ova ekspanzija naglašava predanost Park Playgroundu u širenju svojeg dosega i vođenju puta uključivim iskustvima zabave.

Investicija Park Playgrounda na britanskom tržištu svjedoči o rastućem interesu za tehnologiju virtualne stvarnosti i sve većoj potražnji za imerzivnim društvenim iskustvima izvan kućne zabave. Otvorenjem novog odredišta u živahnom Brindley Placeu u Birminghamu, Park Playground želi povezati ljude svih generacija s nevjerojatnim mogućnostima VR-a i upoznati ih s nastajućim svijetom Metaversea.

Među nizom uzbudljivih iskustava dostupnih na odredištu u Birminghamu, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u NANOCLASH FOCUS-u, inovativnom VR iskustvu inspiriranom e-sportom. Razvijen u suradnji s tvrtkama HTC i Triangle Factory, NANOCLASH FOCUS omogućuje dvjema suprotstavljenim ekipama da se natječu na neovisnim poljima istovremeno. Ovo revolucionarno iskustvo također ističe ulazak Park Playgrounda u područje umjetne inteligencije (AI), budući da je tvrtka koristila AI tehnologiju tijekom faze razvoja kako bi poboljšala učinkovitost procesa.

Ekspanzija Park Playgrounda u Birminghamu obećava biti prekretnica kako za tvrtku tako i za ljubitelje VR-a diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Odredište će pružiti imerzivno i uzbudljivo iskustvo pojedincima i grupama koji traže avanturu i zabavu. Spajanjem napredne VR tehnologije, natjecateljskih igara i predanosti inkluzivnosti, Park Playground revolucionizira zabavu temeljenu na lokaciji i otvara vrata prema uzbudljivoj budućnosti imerzivnih iskustava zabave.

Dok Park Playground nastavlja udvostručavati prihode i širiti svoj portfelj, otvaranje novog odredišta u Birminghamu stvara idealne uvjete za nevjerojatno putovanje u svijet virtualne stvarnosti. Bilo da ste korporativni tim, grupa prijatelja ili obitelj u potrazi za nezaboravnim izletom, Park Playground obećava pružiti zapanjujuća iskustva koja će ostaviti trajan dojam na posjetitelje svih generacija. Pripremite se zakoračiti u svijet beskrajnih mogućnosti i započeti izvanrednu avanturu u Park Playgroundu u Birminghamu.